Елементарна намазка на хліб з оселедця, що на смак – наче ікра: ділюсь рецептом недорогої закуски

Оселедець – популярний інгредієнт для закусок. Ця риба коштує недорого, має приємний пряний присмак. Розповідаємо, як приготувати намазку з оселедцю, яка за смаком буде майже як ікра.

Намазка на хліб з оселедця потребує для свого приготування лише недорогих продуктів та мінімум вільного часу. Спробуйте цей рецепт вдома і у ваші родині він стане улюбленим.
За смаком ця намазка з оселедцю буде майже як ікра. Але коштувати буде набагато дешевше. Ось які інгредієнти потрібні для її приготування:

Як приготувати смачну намазку з оселедцю на домашній кухні: перелік інгредієнтів
Як приготувати смачну намазку з оселедцю на домашній кухні: перелік інгредієнтів
  • солоний оселедець: 1 штука;
  • вершкове масло: 80 г;
  • морква: 1 штука;
  • плавлений сирок: 100 г;
  • зелень для прикрашання.

Як приготувати смачну намазку з оселедцю на хліб? Покрокова інструкція

Як приготувати смачну намазку з оселедцю: покроковий рецепт
Як приготувати смачну намазку з оселедцю: покроковий рецепт

Крок № 1. Вершкове масло покласти в морозильну камеру. Моркву відварити протягом 20 хвилин, допоки вона не стане готовою та дати їй охолонути.

Крок № 2. Купити в магазині малосольний оселедець. Обробити його, видалити кістки та порізати на дрібні кубики.

Крок № 3. Заморожене вершкове масло натерти на великій тертці. Відварену моркву та плавлений сирок подрібнити на дрібній тертці.

Крок № 4. Змішати моркву, оселедець, плавлений сир і вершкове масло у глибокому полумиску. Посолити на додати в суміш перцю за смаком.

Крок № 5. Додати до майбутньої намазки рубану цибулю або кріп. За бажанням суміш додатково подрібнити в блендері, щоб вона стала однорідною. Також для подрібнення можна використати мʼясорубку.

Зверніть увагу, що намазка з оселедцю в холодильнику може зберігатись лише протягом 3 діб. Подавати її до столу краще із підсушеним на пательні хлібом або відвареною картоплею. Смачного!

До речі, щоб ваша намазка вийшла дійсно смачною та корисною –потрібно правильно обрати для неї оселедець. В першу чергу потрібно звернути увагу на зовнішній вигляд риби. В свіжих екземплярів оселедцю – завжди рівна тушка і товста, жирна спинка.

Зябра зазвичай – темно-червоного кольору. Поверхня – цільна та без зайвих пошкоджень.
Свіжий малосольний оселедець важить приблизно 400 грамів або більше.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.