Неочікуване поєднання смаків: копійчаний рецепт паштету на бутерброди, який прикрасить святковий стіл

Паштет, приготований за цим рецептом, стане чудовою закускою до святкового столу. Він має всі шанси сподобатись навіть гурманам. "Один Факт" розповідає рецепт смачної намазки на бутерброди.

Рибний паштет для приготування святкових бутербродів здивує вас неперевершеним поєднанням смаків. Жирненька горбуша і найніжніший кисломолочний сир стануть чудовим тандемом, який має усі шанси сподобатись навіть примхливим гурманам.

Рецепт намазки, який пропонує до вашої уваги “Один Факт” – допоможе створити незрівнянно смачні та оригінальні бутерброди. Цей варіант закуски можна називати по-різному і він цілком може претендувати на звання найсмачнішого кулінарного експерименту.

Рецепт паштету на бутерброди: інгредієнти
Рецепт паштету на бутерброди: інгредієнти

Ось які інгредієнти знадобляться для приготування святкового паштету на бутерброди:

  • 1 банка консервованої горбуші у власному смаку;
  • кисломолочний дрібнозернистий сир: 150 г;
  • вершкове масло: 100 г;
  • 0.5 пучки свіжого кропу;
  • перець та сіль за смаком

Як приготувати рибний паштет із кисломолочним сиром? Покрокова інструкція для починаючих кулінарів

Крок № 1. Дістати з банки горбушу. Видалити з неї шкірку та кістки. Ретельно подрібнити рибу виделкою.

Рецепт паштету на бутерброди з горбуші та кисломолочного сиру
Рецепт паштету на бутерброди з горбуші та кисломолочного сиру

Крок № 2. Додати до розімʼятої горбуші кисломолочний сир та вершкове масло кімнатної температури.

Крок № 3. Подрібнити кріп. Додати його до рибної маси. Посолити майже готовий паштет. Додати щіпку чорного меленого перцю. Все ретельно перемішати. За бажанням можна обсмажити ріпчасту цибулю та додати в паштет з кисломолочним сиром та консервованою горбушею.

Паштет на бутерброди готовий. Смачного!

В приготуванні рибного паштету без вершкового масла не обійтися
В приготуванні рибного паштету без вершкового масла не обійтися

Горбуша, що складає основу паштету на бутерброди – цінний продукт. Цю рибу прозвали так за наявність горбу на спинці. Мʼясо горбуші містить в собі велику кількість поживних речовин та має вишуканий смак. Вона належить до категорії червоних риб і містить в собі цінний білок. Він добре та швидко засвоюється організмом людини. В складі риби є також поліненасичені жири, які допомагають регулювати рівень цукру в крові.

Фахівці радять вживати горбушу літнім людям, адже в ній містить особлива амінокислота гістидін. Вона перешкоджає розвитку хвороби Альцгеймера та сприяє відновленню пошкоджених тканин.

Нові статті

Схожі статті

Символ жаби на етикетках з бананами та інших продуктів: що значить цікава емблема і навіщо її клеять?

Ця наклейка зустрічається доволі часто – особливо на бананах та упаковках із кавою. Розповідаємо, що значить цей символ, навіщо клеять емблему на продукти і чи безпечні вони взагалі.

“Розтаяла, немов Снігуронька”: 32-річна Заріцька приголомшила результатами схуднення – 30 кг як не бувало!

Солістка українського гурту "KAZKA" Олександра Заріцька показала результат феноменального схуднення. На нових світлинах з відпочинку помітно, що співачка поменшала принаймні на кілька розмірів.

Україна переходить на зимовий час: в неділю 27 жовтня стрілки годинників рушать назад – восстаннє чи ні?

В ніч на неділю, 27 жовтня – Україна перейде на зимовий час. Стрілки годинників рушать на одну годину назад. Цей перехід мав би стати останнім, але законопроєкт щодо цього не підписаний президентом.

Катерина Осадча зізналася, що вперше за 7 років залишилася одна вдома в тиші: “Я просто сама”

Багатодітна мама Катерина Осадча у соцмережах поділилась неочікуваним розумінням. Вперше за довгий час вона залишилася вдома наодинці сама із собою і розповіла, які емоції відчуває.