Чоловік схуд на 100 кг, коли дівчина віддала перевагу іншому: як виглядає красень, за яким зітхають дівчата

32-річний американець важив 220 кг. Та через нещасливе кохання спромігся скинути ледь не половину своєї ваги. Тепер став справжнім красенем, за яким упадають дівчата.

Джарред Аслетт зумів позбутися 100 зайвих кілограмів, перетворившись на зовсім іншу людину. Тепер мешканець Твін-Фолс в штаті Айдахо вирішив допомогти товаришам по нещастю повернутися до нормальних форм. Тому й дає цінні поради, перевірені на практиці.

Гладшати Джарред почав ще в підлітковому віці. Вже після закінчення навчання у коледжі позначка на вагах зашкалювала, вказуючи 220 кг. Тож від улюблених розваг – походів, серфінгу, сноуборду – довелося відмовитися.

Чоловік схуд на 100 кг

Звісно, надмірна вага доводила Аслетта до розпачу. Він починав пити, аби забути про свої фізичні проблеми. Та це не допомагало. В якийсь момент, коли йому відмовила дівчина, молодик вирішив кардинально змінити життя.

Він зав’язав з алкоголем і взяв абонемент у тренажерну залу. Паралельно з фізичною активністю Джарред займався й психічним здоров’ям. Почав відвідувати сеанси терапії. Це допомогло вирішити купу проблем, які накопичилися в голові, та призвели до появи поганих звичок.

Чоловік схуд на 100 кг

Хмільні коктейлі чоловік більше не вживав, натомість 5 разів на тиждень відвідував спортзал, де займався тренуванням різних груп м’язів. А ще Джарред завів собаку й став щодня вигулювати його на свіжому повітрі.

Харчування теж прийшлося переглянути. Довелося різко скоротити вживання улюбленого фаст-фуду. Товстун почав записувати калорії, які поступили в організм з їжею. Він удався до дефіциту калоражу.

Минуло 15 місяців, і наш герой отримав приголомшливі результати. Ваги показали всього 120 кг. Окрилений Аслетт вирішив не зупинятися на досягнутому, а довести вагу до 105 кг. Та вже зараз він виглядає набагато краще, аніж раніше.

Людям із зайвою вагою Джарред радить знайти однодумців, з якими разом ходитимете у тренажерку. Дієти дотримуватися не потрібно. Просто рахуйте калорії і не допускайте переїдання. Потрібно включити дисципліну, бо тільки в цьому разі вдасться досягти омріяних результатів.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?