Щастя не в зрості: подружжя карликів народило трьох дітей попри негативні прогнози лікарів

Подружжя з Австралії, маючи певні генетичні аномалії, на думку лікарів, не повинно мати дітей. Та мініатюрна парочка стала батьками тричі – дівчата успадкували хворобу, а хлопчик нормальний.

Чарлі народилася з карликовістю через вроджене генетичне захворювання. У Каллена була така ж проблема. Двоє людей-малюків побралися у 2012 році й понад усе мріяли про поповнення в родині.

Лікарі категорично забороняли жінці вагітніти, та вона не послухалася. Звісно, Чарлі та Каллен переживали, що первістку передасться їхнє захворювання. Шанси дитинки народитися здоровою були 1 до 3. На жаль, дива не сталося. Дівчинка успадкувала карликовість.

Карликове подружжя народило трьох дітей

Медики взагалі лякали, що маля може померти під час пологів, та воно вижило. Вагітність у Чарлі протікала, на диво, легко. Тільбі поставили діагноз – ахондроплазія. З такою хворобою дитина не могла мати нормальний людський зріст.

Карликове подружжя народило трьох дітей

Усе решта в дівчинки було абсолютно нормальним. Надалі у неї можливі проблеми з хребтом, але зараз усе гаразд. Окрилені успіхом Чарлі з Каллен у 2018 році вирішили повторити експеримент. Друга дівчинка теж успадкувала ахроматичну дисплазію. Й цього разу жінка легко виносила й народила.

Карликове подружжя народило трьох дітей

За 2 роки подружжя вирішило завести третього малюка. Все було не настільки райдужно, як раніше. Чарлі постійно страждала на токсикоз. Їй було настільки дискомфортно, що вагітна жінка ледь не непритомніла.

Та всі страждання жінки вмить забулися, коли медики сповістили радісну новину – хлопчик народився абсолютно нормальним і, коли виросте, буде стандартного зросту. Батьки поки що не уявляють, як уживатимуться в одній оселі з велетнем серед їхнього лялькового царства.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?