Сніговик-гігант, сотні льодяників у бороді: новорічні рекорди від диваків – українських та американських

Диваків у світі не бракує. Хтось чіпляє ялинкові іграшки на бороду. Хтось ліпить сніговика-велетня. Та все це не дарма, адже потім отримуєш сертифікат рекордсмена й можна гордитися собою.

Прикрашання бороди

Джоел Штрассер довго розмірковував, яким чином виділитися з сірої маси й стати найкращим у світі. Врешті американцю спало на думку зайнятися новорічним прикрашанням.

Та чіпляв він льодяники зовсім не на ялинку, а на власну бороду. Всього на волоссі довкола рота вмістилося аж 187 цукеркових паличок. Оскільки раніше подібне нікому не спадало на думку робити, то Джоел втрапив до Книги рекордів Гіннесу.

Новорічні рекорди вражають

Слід відзначити, що прізвище Штрассера частенько з’являється серед інших рекордсменів. До минулого Різдва американець начепив на бороду аж 710 різдвяних кульок. З цією роботою він упорався за 2,5 години. Натомість зняти прикраси виявилося набагато складніше. Джоел частенько чіпляє різноманітні предмети й неодмінно б’є рекорди.

Гігантський сніговик

Андрію Морозу з Волині лише 19 років, а він активно займається ліпленням велетенських сніговиків. Цьогоріч мешканець села Бихів зібрав до купи снігу на висоті 6,15 м. На жаль, снігова скульптура довго не протрималася, оскільки почалася відлига.

Новорічні рекорди вражають

Якось молодик побачив ролик про конкурс із ліплення сніговиків. Найбільший виявився 10-метровим. Андрій вирішив й собі спробувати. Спочатку зліпив 5-метрову фігуру, потім 3-метрову. А цьогоріч побив свій власний рекорд.

На роботу любитель сніговиків витратив цілий тиждень. Збирав сніг і формував блоки, з яких викладав стіни майбутньої скульптури. У середину теж насипав сніг, який ретельно утрамбував. Щоб сформувати голову фігури, довелося скористатися драбиною. Замість головного убору в сніговика відро, в руках лопата та граблі. Є очі, рот та ґудзики.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?