Кмітливі домашні улюбленці демонструють надзвичайні навички: п’ють воду з кулера або відчиняють холодильник

Мешкаючи поряд із людиною, деякі домашні тварини переймають манеру поведінки свого господаря. От і виходить, що самотужки користуються кулером, холодильником чи навіть ковзанами.

Коти користуються кулером

Кмітливий рудий кіт не став очікувати, допоки господар наллє йому води в миску. Тваринка опанувала мистецтво користування кулером. Стає на задні лапки, натискає на краник і п’є досхочу. Одне насторожує – поряд із краном холодної води є й гарячий. Аби тільки не натиснув на нього.

Тварини вчаться користуватися приладами

А чорно-білий побратим нашого винахідника теж утямив, куди натискати. От тільки потічок водички не встиг зловити, то так і не втамував спрагу.

Тварини вчаться користуватися приладами

Собака опанував ковзани

Лабрадор став на ковзани й перетворився на хокеїста. Подібну навичку кмітливий песик опанував усього за один день. 8-річного Бенні мали намір усипити, та Шеріл ДелСангро зробила добру справу й забрала тваринку з притулку до себе.

Тварини вчаться користуватися приладами

Оскільки в минулому жінка була фігуристкою, то частенько виходила на лід, щоб пригадати молодість. Песик залюбки гасав разом із хазяйкою. Шеріл, яка 20 років поспіль навчала малечу кататися, вирішила поставити на ковзани й домашнього улюбленця. На диво, Бенні дуже швидко навчився кататися на саморобних ковзанах, чим неабияк потішив жінку.

Кіт користується холодильником

Цей кмітливий пухнастик із Закарпаття навчився самотужки відчиняти холодильник. Кола простує на кухню, заплигує на стільницю, підходить до дверцят холодильника. Прочиняє їх, стрибає на бокову поличку й обирає собі щось смачненьке.

Тварини вчаться користуватися приладами

Господар кмітливої тваринки, записавши це дійство на відео, відзначив, що кішечка не голодна. Просто таким чином смугаста Кола досліджує світ.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.