Кмітливі домашні улюбленці демонструють надзвичайні навички: п’ють воду з кулера або відчиняють холодильник

Мешкаючи поряд із людиною, деякі домашні тварини переймають манеру поведінки свого господаря. От і виходить, що самотужки користуються кулером, холодильником чи навіть ковзанами.

Коти користуються кулером

Кмітливий рудий кіт не став очікувати, допоки господар наллє йому води в миску. Тваринка опанувала мистецтво користування кулером. Стає на задні лапки, натискає на краник і п’є досхочу. Одне насторожує – поряд із краном холодної води є й гарячий. Аби тільки не натиснув на нього.

Тварини вчаться користуватися приладами

А чорно-білий побратим нашого винахідника теж утямив, куди натискати. От тільки потічок водички не встиг зловити, то так і не втамував спрагу.

Тварини вчаться користуватися приладами

Собака опанував ковзани

Лабрадор став на ковзани й перетворився на хокеїста. Подібну навичку кмітливий песик опанував усього за один день. 8-річного Бенні мали намір усипити, та Шеріл ДелСангро зробила добру справу й забрала тваринку з притулку до себе.

Тварини вчаться користуватися приладами

Оскільки в минулому жінка була фігуристкою, то частенько виходила на лід, щоб пригадати молодість. Песик залюбки гасав разом із хазяйкою. Шеріл, яка 20 років поспіль навчала малечу кататися, вирішила поставити на ковзани й домашнього улюбленця. На диво, Бенні дуже швидко навчився кататися на саморобних ковзанах, чим неабияк потішив жінку.

Кіт користується холодильником

Цей кмітливий пухнастик із Закарпаття навчився самотужки відчиняти холодильник. Кола простує на кухню, заплигує на стільницю, підходить до дверцят холодильника. Прочиняє їх, стрибає на бокову поличку й обирає собі щось смачненьке.

Тварини вчаться користуватися приладами

Господар кмітливої тваринки, записавши це дійство на відео, відзначив, що кішечка не голодна. Просто таким чином смугаста Кола досліджує світ.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?