Собака навчився прати одяг у тазику і тепер допомагає господарям із хатніми справами: смішне відео

Мережу замилувало і водночас розсмішило відео, на якому песик, граючись із тазиком, допоміг господареві випрати речі. Почитати деталі та передивитися відео ви зможете далі.

Багато людей, що захоплюються собаками, знають, що хаскі – дуже специфічна порода. Вони грайливі, пустотливі та іноді дуже голосні компаньйони, але при цьому дуже розумні. Так, герой нашого відео навіть умудрився допомогти хазяїну випрати одяг.

Хаскі допоміг господареві, виправши його одяг у тазику
Хаскі допоміг господареві, виправши його одяг у тазику

Хаскі на прізвисько Атом, що проживає разом із хазяїном на далеких Філіппінах… заправ футболку в тазику. Взагалі, господар планував самостійно випрати речі і потім у цьому ж тазику викупати пса, проте пухнастий випередив події.

Спершу песик пустотливо грався в тазику, “копаючи” воду, проте випадково затягнув туди і білизну господаря. Як ні в чому не бувало, песик продовжив пустувати в воді і заодно виправ одяг.

На жаль, прального порошку Атом до прання не додав, утім, господар все одно його похвалив (ми сподіваємося). Коментатори жартують: “Це новий метис хаскі та пральної машинки!”, “З таким собакою і пральної машинки не треба”, “Майже як ручний режим, тільки з лапками”. Відео зібрало десятки тисяч переглядів і купу вподобайок – впевнені, вам воно теж сподобається.

До речі, породу хаскі варто обирати тим, хто має купу місця та вільного часу, щоб навчати цього грайливого монстра дисципліні. Це не пес-спортсмен, але дуже веселий компаньйон, хитрий пустун та ваш майбутній партнер у караоке. Хоча навіть караоке цим собакам не потрібно – вони самі наспівають будь-яку мелодію, яку захочуть.

Вони не гавкають, а завивають – тому будьте готові до регулярних концертів. А ще з шерсті хаскі, що линяє один день, ви спокійно зв’яжете цілющий пояс і зможете назавжди забути про болі в попереку. Це все, звісно, жарти – проте будьте готові до складнощів, які несуть з собою представники цієї породи, перш ніж бездумно купувати собі красиве синьооке щеня.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?