Холодостійкі люди вражають тривалістю перебування на морозі: рекордсмени існують серед китайців та українців

Люди частенько встановлюють рекорди різного штибу. Та на випробування низькими температурами здатні хіба що китайці та українці. Скільки часу їм вдалося провести на морозі?

Крижана брила

Цього китайця недарма називають Сніговою людиною. Цинь Сонхао під час фестивалю снігу та льоду просидів 2 години поспіль серед крижин. Дійство відбувалося в Харбіні на очах у багатьох туристів. Люди зачудовано стежили за відчайдухом.

Рекорд перебування на морозі

Минулого разу Цинь провів у таких неймовірних умовах 46 хвилин. Тепер покращив власний рекорд. Щоб досягнути подібного рівня холодостійкості китаєць постійно тренується. Зокрема, регулярно бігає, приймає холодний душ і вживає виключно крижану воду.

Холодна кімната

Чотири китайці вирішили довести, що не бояться холоду. Їх закували у крижану кімнату, і вони простояли так протягом доби. Один, щоправда, не витримав та зійшов із дистанції через 12 годин. Решта вистояли за температури -5 градусів.

Рекорд перебування на морозі

Учасникам змагань не дозволялося весь цей час їсти, сидіти, спати, рухатися. Чоловіки довели необмеженість можливостей людського організму.

Сніговий замет

Українці теж здатні демонструвати витривалість і стійкість. Так, Василь Шевчук із Хоросткова встановив місцевий рекорд перебування під снігом. У Тернополі 55-річний чоловік роздягнувся, ліг на сніг, а його зверху засипали, причому з головою.

Рекорд перебування на морозі

У кучугурі пан Василь пролежав більш як 20 хвилин, а перехожі на Театральному майдані зачудовано спостерігали за холодним експериментом. Це не перший рекорд холодостійкого чоловіка. Шевчук раніше зробив забіг довкола ставка в шортах, здолавши дистанцію за 1 годину 14 хвилин.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.