Найкращі анекдоти та приколи за 16 січня: як випросити трохи грошенят в безхатька та інші історії

"Один Факт" пропонує до вашої уваги декілька курйозних історій з дитячого життя. Вони змусять вас почати навіть похмурий день з гарної посмішки і навчать, як випросити грошей навіть в безхатька.

Пам’ятаєте один мультфільм з дитинства: про черепашок-ніндзя? Та ось, вони були улюбленими персонажами в героїні нашої наступної історії. Дівчинка настільки їх полюбила, що навіть повірила в те, що каналізація – їх рідний дім. Їй стало так шкода бідних і голодних черепашок, які харчувались однією лише піцою. Тоді вона вирішила… нагодувати їх млинцями. Дівчатко вже почимчикувало до водостоків, але… матуся через хвіртку побачила, що донька несе в тарілці млинчики і… зупинила її.

***

Анекдот на 16 січня: веселі історії родом з дитинства
Анекдот на 16 січня: веселі історії родом з дитинства

 

В дитинстві всі ми були великими фантазерами. Ось і героїня наступної веселої історії полюбляла грати в дивовижну гру: брала дві сумки, набивала їх подушками, всідалась на диван, а потім… Просто довго сиділа – приблизно одну годину, а може й дві.

Матуся фантазерки запитувала в неї: що ж вона робить, а дівчинка діловито відповідала:

Мамо, не чіпай мене. Я ж в електричці їду!

***

Героїні наступної історії – дві подружки. В далекому дитинстві вони вирішили погратися в шпигунів і… знайшли в якості об’єкта для спостерігання одного безхатька.

Добру половину літа дівчатка витратили на те, щоб стежити за його щоденними пересуваннями. Врешті решт безхатченку це набридло і… він вирішив заплатити шпигункам – тільки б вони від нього відстали. Щедрий дядечко дав їм цілу сотню гривень.

***

Героїня цієї історії дбала про майбутнє ще з дитинства. Саме тому вона написала заповіт, в якому передала права на всі свої іграшки кішці, а кімнату – місцевому безхатченку Олександру, який завжди з нею вітався.

А ось книга з етикету дісталась рідному брату після сварки. Увесь цей цікавий список дівчинка віднесла адвокату та попросила поставити на документ печатку.

Винахідлива жіночка-адвокат надіслала копії усім родичам своєї маленької клієнтки. А ось оригінал вбрала у рамку і поставила на стіл поряд з юридичними дипломами.

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?