Господарі 7 років шукали кота, а він був зовсім поряд: чому пухнастик пішов з дому й так довго не повертався

Родина дуже довго розшукувала свого кота. Тварина ж весь цей час перебувала зовсім поряд. За 7 років стало відомо, що Дюк поселився на фабриці по сусідству.

Стефані очікувала на дитину, тому двом своїм котам приділяла менше уваги, аніж раніше. Дюк і Неро були братами й завжди співіснували мирно. А того дня, коли в оселі з’явився малюк, коти побилися. Після того Дюка ніде не було видно.

Господарі забили на сполох наступного дня. Обнишпорили всі закутки, ходили по вулиці, кликали Дюка. Все виявилося марним. Чотирилапого друга ніде не було. Змирилися з пропажею майже за рік.

Ніхто вже не вірив, що тваринка вижила. Як раптом зателефонував місцевий ветеринар і сповістив, що йому принесли котика з характерними плямами на мордочці. Точно такісінькі були в їхнього Дюка.

Кіт повернувся додому через 7 років

Стефані миттю побігла до ветеринара. Яким же було її здивування, коли й дійсно впізнала свого смугастого улюбленця. На те, що Дюк повернеться в родину, вже ніхто й не сподівався.

Котячий лікар пояснив, що кіт поселився поряд на фабриці. Останній рік робітники його весь час годували. А потім вирішили, що робітничий цех – не місце для тварини. Тому й віднесли до ветеринара.

Кіт повернувся додому через 7 років

Де блукав Дюк 6 років поспіль, невідомо. Можливо, його вивезли за межі населеного пункту на транспорті, і він так довго долав шлях додому. От тільки незрозуміло, чому не повернувся в рідний двір, а поселився зовсім поряд із ним.

Можливо, так і не вибачив Неро ту давню сварку? Чи настільки сильно приревнував господиню до немовляти? Хай там як, та Стефані вирішила не залишати Дюка в себе вдома, побоюючись, що він знову накиває п’ятами. Підібрала для кота іншу оселю – більш простору і де немає дітей та інших котів.

Нові статті

Схожі статті

Рідний брат Тіни Кароль одружився з сестрою відомої української актриси: у них народилася донечка (ФОТО)

Тіна Кароль та Ірма Вітовська є родичками, і це все через те, що брат співачки одружений із сестрою акторки - що відомо про подружжя, яке має донечку?

“Увага! Туристи відпочивають”: 10 літніх фото, які піднімуть вам настрій – хто впізнав себе?

Літо – чудова можливість не тільки гарно відпочити біля води та на пляжі. Тепла погода створює простір для креативу і гумористичних світлин для родинного альбому. Дивіться добірку фото з пляжів/

“А ще, я йду”: телеведуча 1+1 Наталія Островська зізналась, що йде з екранів та назвала реальну причину

Ведуча ТСН Наталія Островська приголомшила новиною, що найближчим часом її не буде на екрані та розсекретила причину. Подробиці особистого життя.

“Це був період рагульства”: 42-річна Ольга Фреймут розповіла всю правду про своїх колишніх чоловіків

Аристократиня Ольга Фреймут мала бурхливе життя, але вибрала лише одного чоловіка, якому народила двох дітей: що відомо про екс-чоловіків зірки?