Анекдот дня на 18 січня: добірка веселих українських історій, приколів і жартів про життя людей і тварин

Домашні тварини – ще ті гумористи. "Один Факт" пропонує до вашої уваги декілька веселий історій за участю братів наших менших. Вони зарядять вас гарним настроєм на увесь день.

Історія про шкідливого папужку. В однієї жіночки у будинку мешкав папуга. Дуже розумний, веселий і… противний. Чому противний? – спитаєте ви.

Веселі історії зі світу тварин: Хитрий папужка
Веселі історії зі світу тварин: Хитрий папужка

Вся справа в тому, що цей птах навчився видавати звук дзвінка на вхідних дверях. І коли його господиня йшла спати чи відправлялась до ванної кімнати — цей красень демонстрував свою майстерність. Його господині доводилося вдягати халат та йти до дверей, щоб перевірити – хто ж там прийшов. Але за дверцятами нікого не виявлялося. Жіночка дуже злилася на папужку і по-хорошому намагалася вгамувати цього пародиста дверних дзвінків. Але папуга на її вмовляння не піддавався.

Одного разу жіночці подарували невеличкого собаку. І тоді все змінилось. Як тільки хтось дійсно підходив до дверей — собака починала гавкати. По цьому гавкотінню жіночка розуміла, що до дверей зовні дійсно хтось підійшов. Якщо ж чувся лише дзвін дзвіночка – то одразу ставало ясно — це папужка знов бешкетує.

Гумористичні історії зі світу тварин: Злий Єнот
Гумористичні історії зі світу тварин: Злий Єнот

Все начебто прийшло до норми, якби не нова вигадка пернатого бешкетника. Папуга навчився… копіювати гавкіт песика.

***

Одна жіночка вирішила придбати собі екзотичну тваринку. І обрала собі у вихованці єнота. Того ж дня, коли тваринка оселилась в її домівці – чоловік цієї жінки поїхав на зустріч із друзями. Там він доволі багато випив і повернувсь додому запізно і п’яний. Ліг на ліжко та заснув.

 

На ранок дружина вирішила зробити для нього приємний сюрприз і всадила єнота на ліжко біля ніг благовірного. Єнот не став чекати, поки господар прокинеться і… вирішив повити.

Уявіть собі картину: прокидається чолов’яга з похмілля – голова болить, в роті пересохло і ще й в ногах сидить якесь чудо-юдо та виє! Звісно, господар вирішив, що допився і йому ввижаються якісь чорти. Він з переляку штовхнув єнота ногою, далі — схопив перше, що потрапило йому до рук, а саме — швабру для миття підлоги і став лупцювати нею єнота. Звір, звісно, загарчав і почав кусатися.

Чоловік ледь-ледь витягнув від себе тваринку, вибіг на балкон і там замкнувся. Добре, що здогадався прихопити із собою мобільний телефон. Переляканий єнот заліз під ліжко і кожного разу, коли чолов’яга вирішував вийти з балкону – кидався на нього, шипів і намагався вкусити.

Врешті решт чоловік набрав на телефоні номер служби порятунку і попросив про допомогу і захист від єнота. Оскільки голос в нього був явно п’яний – на тому кінці слухавки вирішили, що це жарт. Оператор зв’язку цю саму слухавку кинула і… нічім нещасному не допомогла.

Ситуацію вдало розрішила дружина цього чоловіка. Вона повернулась додому з роботи на обід, приборкала єнота і випустила коханого з балкону.

 

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?