Голодний єнот поцупив щойно доставлену піцу та майже “попався”: злодюжка потрапив на відео і став зіркою

Господарям, що замовили цю піцу, варто було б якнайшвидше забрати закуску, щоб вона не потрапила до лап нахабного єнота. Втім, тепер записана на відео "крадіжка" смішить користувачів Інтернету.

Ракун, або ж єнот-полоскун – поширений на американському континенті рід нічних ссавців, що відомі своєю пухнастою та характерно забарвленою шерстю, а також нахабною поведінкою. Вони не соромляться підходити до людей, жебрачити або ж просто красти в них їжу. В США доволі часто можна зустріти єнотів у смітнику біля будинку, чи, як у випадку на відео, за крадіжкою їжі з сервісів швидкох доставки.

Нахабний єнот поцупив щойно доставлену піцу з ґанку: камера записала “злочин”. Кумедне відео

На жаль, власники будинку і камер, на які було записано “крадіжку”, не встигли забрати щойно доставлену до ґанку піцу – і нічний злодюжка не забарився. Навряд чи він зволікав, коли побачив, що зірвав такий “джекпот”, і одразу ж узявся за задумане.

Спочатку тваринка стягнула верхню коробку на підлогу, і навіть озирнувся по бокам, щоб упевнитися в тому, що його ніхто не застукає. А потім нахабний єнот не тільки поцупив піцу, а й поваляв її по ґанку, перш ніж схопитися за їжу цупкіше та почати їсти. Навіть якщо він не вкрав і не з’їв увесь смаколик, піца вже полежала на брудній підлозі, і їй світить дорога лише до смітника.

Цікаві факти про єнотів:

Дуже вправні лапки тварини дають йому не лише повний контроль над їжею, а й можливість щось поцупити, відкрити дверцята клітки чи витягнути якусь дрібничку з людської кишені. Також заради смаколика вони готові на все, тому доволі непогано піддаються дресируванню – люди навчили єнотів плескати в долоні та танцювати за невелику винагороду.

Єноти-полоскуни швидко зрозуміли, що жити в місті набагато легше, ніж виживати у дикій природі – тому з радістю оселяються в смітниках і парках. Їм дуже зручно займатися “жебрацтвом”, “крадіжками” та іншим шкідництвом.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?