Песик хотів стягнути смаколик зі столу, поки господиня готує, проте тільки наївся борошна: смішне відео

Багато власників песиків знають, що пухнастики полюбляють підцапати щось смачненьке зі столу. Багато таких ситуацій потрапляють на відео та стають вірусними в мережі, як і те, що ми покажемо далі.

Песик на прізвисько Гарнер дуже зацікавився кулінарним процемом, але не для того, щоб навчитися готувати. Собака хотів просто поцупити смаколик, але зміг лише облизати припорошену борошном стільницю. Але судячи з того, що Гарнер старанно продовжував це робити – звичайне борошно йому смакувало.

Пес хотів поласувати смаколиком, який готує господиня, та натомість наївся борошна (відео)
Пес хотів поласувати смаколиком, який готує господиня, та натомість наївся борошна (відео)

Сталося все це у домі свекрухи авторки відео – песик почав лизати стільницю та руку жінки, поки та вчила готувати невістку печиво-вертушки з картоплі на День Подяки. Власниця пса зазначила, що до цього він ніколи не облизував стільниці.  Жінка, для якої і був зроблений цей “майстер-клас”, так і не визначилася – це було мило, смішно чи огидно. Все ж вона вирішила записати поведінку песика на відео, щоб потім показати чоловіку та посміятися разом.

Передбачаючи всі коментарі про антисанітарію – вони помили стільницю після цього і наказали собаці більше так не робити, бо, все ж, це огидно. Втім, користувачі мережі розділились на два табори – одні називали це відео причиною, чому не можна їсти смаколики, приготовані малознайомими людьми, адже собача слина – це ще не найстрашніше, що там може опинитися. Інші ж сміялися з поведінки песика, що ледь дотягувався до омріяного борошна і старанно його злизував.

Ветеринари переконують, що якщо собака не має алергію на пшеничні продукти та глютен, то проблем після споживання невеликої кількості борошна не має виникнути, тільки підвищене відчуття спраги. Якщо все ж у пухнастика проявляються ознаки отруєння – блювота, діарея та втрата апетиту, – варто показати улюбленця ветеринару. Але все ж, утримайтеся від частувань собаки борошном, адже воно не несе ніякої користі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?