Хлопці-близнюки одночасно зробили пропозицію дівчатам-близнятам: чи склалися ці дві дивовижні подружні пари

Народження близнят – річ доволі рідкісна. Та коли хлопчики-близнюки підростають і раптово закохуються у дівчат-близняток – це взагалі дивина. Тим часом подібне іноді буває у житті.

Саме таке трапилося в Бразилії з сестричками Ларіссою та Летісією Лазарін, які самі схожі одна на одну як дві краплі води, ще й вийшли заміж за братів-близнюків Лукаса та Філіпе Орсато. Слід відзначити, що дівчата хоч і заміжні, та своїх чоловіків іноді плутають.

Близнюки одружилися з близнятами

Частенько трапляється таке, що Ларісса сприймає за благовірного чоловіка сестри Філіпе або навпаки. Дівчина поскаржилася в TikTok:

“Коли я дивлюся на іншого, я розумію, що це мій хлопець”.

Натомість Філіпе впевнений, що ніколи не сплутає свою Летіцію з її сестрою, адже вона трішки нижча на зріст, має відмінну від сестри ходу, розмовляє по-іншому та й виглядає особливо.

Ларісса теж вчиться розрізняти братів, адже вони за характером зовсім інші люди. До того ж відрізняються татуюванням. І хоча брати носять однакові зачіски й бороди, сестрам ще не доводилося цілувати не свого коханого.

Близнюки одружилися з близнятами

Освічення брати Орсато робили дівчатам в один день. Вбралися в однакові сорочки, штани та кросівки, стали на одне коліно та попросили руки й серця коханих. Був час, коли всі четверо мешкали разом, тож мали можливість вивчити один одного досконало, щоб ніколи не заплутатися.

Генетики відзначили, що коли в обох пар з’являться діти, вони будуть не як двоюрідні брати чи сестри, а як рідні, бо матимуть однакові суміші ДНК. Таке явище в науці називається “четвертинними близнюками”.

Вони матимуть більше спільного генетичного матеріалу, ніж їхні батьки, тож складатиметься враження, начебто народилися від рідних братів та сестер, хоча їхні батьки такими насправді не є.

Нові статті

Схожі статті

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.