Ціле сімейство ведмедів пробралося до двору приватного будинку та вирішили погратися на батуті: смішне відео

Виглянувши з вікна на подвір'я, господиня помітила непроханих гостей, та й таких, яких і не ризикнеш прогнати... Детальніше читайте далі у статті.

Жити біля лісу, озера чи парку дуже приємно – природа позитивно впливає на самопочуття і настрій. Але в такому випадку варто очікувати гостей – в найкращому випадку це будуть різноманітні пташки та білочки, а в найгіршому вам може не пощастити, і до вашого двору завітають не просто лисиці чи лосі, а справжні ведмеді. До речі, так і сталося з жителькою містечка Фармінгтон, що в Коннектикуті, США, яка записала на відео несподіваний візит непроханих гостей.

Жінка поділилася відео, як до її двору пробралися ведмеді та гралися на батуті
Жінка поділилася відео, як до її двору пробралися ведмеді та гралися на батуті

Так, до подвір’я Олівії Джермано завітало ціле сімейство одразу з п’ятьох величезних чорних ведмедів. Вони не просто “пропилососили” двір своїми носами та позалазили на дерева в пошуках смаколиків, але й видерлися на батут. Вони весело гралися, поки хазяйка спостерігала за цим з вікна будинку і знімала це на відео. Особисто нам цікаво, як вона при цьому зберігала спокій, адже побачити одразу 5 ведмедів на своєму батуті має бути жахаюче.

Ведмеді просто “валялися” на батуті, іноді граючись один з одним, і трішки погойдувалися від власної ваги. Цікаво, якби вони здогадалися про справжнє застосування цієї величезної іграшки – вона б витримала вагу одразу чотирьох скачучих ведмедів? Це питання риторичне. Олівія Джермано поділилася відео та знімками сімейства ведмедиків на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де отримала купу коментарів – багато хто вважає поведінку ведмедів дуже милою. Дехто припустив, що це 4 дітей і мама, і всі менші ведмедики намагаються отримати її увагу під час пригод. Інші ж погодилися, що це має бути в новинах – адже нещодавно місцеві поліцейські повідомляли жителям про активність ведмедів у цій місцевості.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?