Ціле сімейство ведмедів пробралося до двору приватного будинку та вирішили погратися на батуті: смішне відео

Виглянувши з вікна на подвір'я, господиня помітила непроханих гостей, та й таких, яких і не ризикнеш прогнати... Детальніше читайте далі у статті.

Жити біля лісу, озера чи парку дуже приємно – природа позитивно впливає на самопочуття і настрій. Але в такому випадку варто очікувати гостей – в найкращому випадку це будуть різноманітні пташки та білочки, а в найгіршому вам може не пощастити, і до вашого двору завітають не просто лисиці чи лосі, а справжні ведмеді. До речі, так і сталося з жителькою містечка Фармінгтон, що в Коннектикуті, США, яка записала на відео несподіваний візит непроханих гостей.

Жінка поділилася відео, як до її двору пробралися ведмеді та гралися на батуті
Жінка поділилася відео, як до її двору пробралися ведмеді та гралися на батуті

Так, до подвір’я Олівії Джермано завітало ціле сімейство одразу з п’ятьох величезних чорних ведмедів. Вони не просто “пропилососили” двір своїми носами та позалазили на дерева в пошуках смаколиків, але й видерлися на батут. Вони весело гралися, поки хазяйка спостерігала за цим з вікна будинку і знімала це на відео. Особисто нам цікаво, як вона при цьому зберігала спокій, адже побачити одразу 5 ведмедів на своєму батуті має бути жахаюче.

Ведмеді просто “валялися” на батуті, іноді граючись один з одним, і трішки погойдувалися від власної ваги. Цікаво, якби вони здогадалися про справжнє застосування цієї величезної іграшки – вона б витримала вагу одразу чотирьох скачучих ведмедів? Це питання риторичне. Олівія Джермано поділилася відео та знімками сімейства ведмедиків на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де отримала купу коментарів – багато хто вважає поведінку ведмедів дуже милою. Дехто припустив, що це 4 дітей і мама, і всі менші ведмедики намагаються отримати її увагу під час пригод. Інші ж погодилися, що це має бути в новинах – адже нещодавно місцеві поліцейські повідомляли жителям про активність ведмедів у цій місцевості.

Нові статті

Схожі статті

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.