Голодна чайка поцупила бутерброд у неуважної туристки та потрапила на фото: пташка явно не розгубилася

Ще одна причина не лишати їжу без нагляду, на простягнутій руці та близько до водойми – її може вкрасти безсоромна чайка, як це сталося в героїні сьогоднішньої статті.

34-річна Алісія Джессоп, викладачка з університету в Каліфорнії (що в США), у недалекому 2019 році відвідала штат Мен, що в регіоні Нова Англія. Як і будь-який турист, жінка вирішила поласувати місцевим смаколиком, і придбала рол з лобстером у одному з місцевих популярних закладів. До речі, такий перекус вартував Алісії 21,5 долар. Було б дуже прикро, якби з ним щось сталося…

Тож, викладачка вирішила зробити світлину на пам’ять – простягнула руку з обідом на фоні місцевого краєвиду: скелястий берег з маяком так і манить око до себе, і просить “клацнути” його на фотоапарат чи телефон. Втім, планам жінки не судилося збутися. Нізвідки з’явилася нахабна чайка, що вирішила вкрасти рол Алісії. Доля цього смаколика лишилася нам невідомою, проте вся мережа побачила знімок, зроблений в ідеальний момент: на ньому чайка тільки встигла роззявити рота над бутербродом.

Чайка лишила неуважну туристку без обіду та потрапила на фото
Чайка лишила неуважну туристку без обіду та потрапила на фото

“Зіпсовану”, але таку смішну фотографію на пам’ять Алісія Джессоп виклала в соціальну мережу Х (сучасна назва популярної колись мережі Twitter). До епічного знімку жінка додала підпис, де розповіла передісторію: “Я намагалася сфотографувати свій рол із лобстером, який замовила в Мені (прим. ред. – штаті Мен), і, власне, це сталося”.

Подальша “доля” чайки і перекусу невідома – чи все ж птаху вдалося поцупити смаколик, або рука жінки втримала його і туристка поласувала делікатесом? Це, напевно, лишиться черговою нерозкритою таємницею всесвітньої мережі Інтернет. Оригінальний пост Алісії Джессоп отримав 23,1 тисячу репостів у соціальній мережі, і понад 171 тисячу вподобайок. А як ви ставитеся до фотографій, які зроблені в ідеальний момент?

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?