У Південній Африці зламалася вантажівка з апельсинами і цим скористалося ціле стадо слонів: курйозне відео

Африканські слони – дуже розумні тварини. Герої цього відео лише підтверджують дану тезу, адже вони скористалися поломкою вантажівки з апельсинами, щоб поласувати улюбленими цитрусами.

Фермери з провінції Лімпопо, що в Південноафриканській Республіці, потрапили в халепу: вантажівка з апельсинами зламалася посеред процесу перевозки врожаю. Ця проблема сама по собі є доволі прикрою, але ситуація набула зовсім нових обертів, коли на горизонті з’явилася ціла зграя “помічників”.

Так, назустріч поламаній вантажівці вирушила група слонів. Втім, вони мали на думці не допомогти людям із прикрою “аварією”, а скористатися цією можливістю. Ціла зграя слонів зрозуміли, що вантажівка не скоро посунеться з місця поломки, тому вирішили поласувати апельсинами від душі – все одно ніхто з людей не осмілився б їм завадити.

Так, це є одним з мінусів життя в екзотичній африканській країні – іноді доводиться уживатися зі слонами. Навряд чи комусь вистачить сил (чи дурості) вступати в протистояння з цілою зграєю слонів. Хоч вони й не поводилися агресивно, а з задоволенням ласували цитрусами, робили це без агресії лише тому, хто ніхто не став на заваді їх геніальній ідеї перекусити фруктами.

Відомо, що слони полюбляють не лише апельсини, а й будь-які цитрусові. Так, ці велетні мають нюх, який здатен вловити ефірні олії цитрусовиз на доволі великій відстані – тому й не дивно, що на зламану вантажівку, повну апельсинів, збіглася ціла зграя слонів. Окрім того, жоден слон не відмовиться поласувати цитрусами, хоч вони й багаті на цукор, який цим тваринам не бажано споживати у великих кількостях. Тому в заповідниках і зоопарках апельсини, і, наприклад, банани (які слони теж обожнюють) дають лише час від часу як частування, і просять відвідувачів не проносити ароматні фрукти з собою.

Стадо слонів у Південній Африці поласувало апельсинами з вантажівки, що заглухла: кумедне відео
Стадо слонів у Південній Африці поласувало апельсинами з вантажівки, що заглухла: кумедне відео

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.