Нахабна білка вкрала шматок піци та всілася поласувати ним на даху будинку: кумедне відео

Кмітливе звірятко не лишилося голодним: десь поцупило шматочок піци і видерлося на дах подалі від усіх, щоб спокійно поласувати. Кумедне відео дивіться далі у статті.

Як дикі, так і домашні тварини часто дивують нас своєю винахідливістю. Багато з нас вже бачили котів і собак, які “випрошують” їжу в господарів та єнотів, що крадуть доставлену їжу прямо з ґанків. Проте білку, яка змогла поцупити чималий шматок піци, особисто ми бачимо вперше. Переконані, що для вас це теж не щоденне явище.

Так, пухнастохвостій героїні сьогоднішньої статті пощастило не лише з обідом – цього шматка вистачить ще й на непогану таку вечерю.

Смілива білка стягнула шматок піци та видерлася на дах будинку, щоб ніхто не заважав їй насолоджуватися перекусом
Смілива білка стягнула шматок піци та видерлася на дах будинку, щоб ніхто не заважав їй насолоджуватися перекусом

Запаслива білочка-гурманка затягла свій “улов” на дах житлового будинку, щоб ніхто не перервав її трапезу. Втім, пухнасту гурманку побачив перехожий, який одразу ж дістав телефон і почав записувати цю чудасію на відео. Ніхто не міг подумати, що спостерігати за білкою, яка з насолодою уплітає за обидві щоки шматок піци, поки цей відеоролик не завірусився на просторах соціальної мережі YouTube. В коментарях користувачі сміялися та порівнювали білку зі школярем на обідній перерві, який намагається швиденько наїстися до дзвінка на наступний урок.

До речі, схожа ситуація сталася в 2016 році в Чикаго в районі “Української околиці”. Перехожі помітили на дереві білку, яка з задоволенням поїдала шматок піци. Так, пухнаста тваринка зручно влаштувалась на гілці, щоб перекусити.

Втім, здоровий раціон білок має складатися з насіння сосни та кедру, горіхів, грибів, яєць диких птахів, бруньок та кори різноманітних дерев, а також комах. Тому, якщо ви колись помітите білку – не намагайтеся нагодувати її шматочком піци, хоч і пухнасті герої сьогоднішньої статті виглядали так, ніби насолоджувалися цим фаст-фудом.

Нові статті

Схожі статті

Дизайнерський ремонт, світлі тона та багато простору: Тімур Мірошниченко показав, як виглядає його квартира

Шоумен Тімур Мірошниченко показав свою величезну квартиру біля Дніпра, в якій він живе з дружиною та чотирма дітьми: як виглядає оселя зіркового подружжя?

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?