Нахабна білка вкрала шматок піци та всілася поласувати ним на даху будинку: кумедне відео

Кмітливе звірятко не лишилося голодним: десь поцупило шматочок піци і видерлося на дах подалі від усіх, щоб спокійно поласувати. Кумедне відео дивіться далі у статті.

Як дикі, так і домашні тварини часто дивують нас своєю винахідливістю. Багато з нас вже бачили котів і собак, які “випрошують” їжу в господарів та єнотів, що крадуть доставлену їжу прямо з ґанків. Проте білку, яка змогла поцупити чималий шматок піци, особисто ми бачимо вперше. Переконані, що для вас це теж не щоденне явище.

Так, пухнастохвостій героїні сьогоднішньої статті пощастило не лише з обідом – цього шматка вистачить ще й на непогану таку вечерю.

Смілива білка стягнула шматок піци та видерлася на дах будинку, щоб ніхто не заважав їй насолоджуватися перекусом
Смілива білка стягнула шматок піци та видерлася на дах будинку, щоб ніхто не заважав їй насолоджуватися перекусом

Запаслива білочка-гурманка затягла свій “улов” на дах житлового будинку, щоб ніхто не перервав її трапезу. Втім, пухнасту гурманку побачив перехожий, який одразу ж дістав телефон і почав записувати цю чудасію на відео. Ніхто не міг подумати, що спостерігати за білкою, яка з насолодою уплітає за обидві щоки шматок піци, поки цей відеоролик не завірусився на просторах соціальної мережі YouTube. В коментарях користувачі сміялися та порівнювали білку зі школярем на обідній перерві, який намагається швиденько наїстися до дзвінка на наступний урок.

До речі, схожа ситуація сталася в 2016 році в Чикаго в районі “Української околиці”. Перехожі помітили на дереві білку, яка з задоволенням поїдала шматок піци. Так, пухнаста тваринка зручно влаштувалась на гілці, щоб перекусити.

Втім, здоровий раціон білок має складатися з насіння сосни та кедру, горіхів, грибів, яєць диких птахів, бруньок та кори різноманітних дерев, а також комах. Тому, якщо ви колись помітите білку – не намагайтеся нагодувати її шматочком піци, хоч і пухнасті герої сьогоднішньої статті виглядали так, ніби насолоджувалися цим фаст-фудом.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?