Найтовстіша та найщасливіша білка підточила прикраси з гарбузу на ганку, але господиня на неї не в образі

Білочка перетворилась на пухнастий шар, коли з'їла усі гарбузи, які господиня залишила на ганку як прикрасу. Подивіться, якою стала ця руда красуня — світлини вже в матеріалі від "Один Факт".

Жіночка на ім’я Ерін Зак вирішила прикрасити свій ганок біля оселі… величезними гарбузами, які виросли в неї на городі. Але святковий колорит проіснував зовсім недовго. Ідея з яскравими гарбузами сподобалась не лише самій Ерін та її сусідам. Величезні ягоди прийшлись до смаку одній ненаситній білці.

 

Білка принадилася гризти гарбузи на ганку, які слугували прикрасою
Білка принадилася гризти гарбузи на ганку, які слугували прикрасою

 

Ерін помітила, що в гарбузиках стали з’являтись невеличкі отвори – ніби хтось їх гриз, поки господиня була відсутня вдома. Жіночка не придала цьому великого значення і майже зовсім не засмутилася. Навпаки, вона вирішила доповнити цей декоративний елемент свічками, які вставила прямісінько у отвори, зроблені якимось невідомим гризуном.

Як зізнається сама Ерін — їй потрібно дуже багато часу задля того, аби на щось розлютитися. Звісно, її трохи дратував безлад, який накоїла таємнича тваринка навколо її інсталяції з гарбузами. Але насправді в цьому безладі не було взагалі нічого особливого.

Поїдання гарбуза ніяк не припинялися, а Ерін ніяк не вдавалося застати винуватця на місці. Але одного разу дівчина прийшла з роботи раніше і… все ж помітила злочинця. Точніше — злочиницю. Це була найтовстіша та найщасливіша білка, яку господиня будинку коли-небудь бачила.

Ерін вдалося впіймати найтовстішу білку, яка їла її гарбузи
Ерін вдалося впіймати найтовстішу білку, яка їла її гарбузи

Ерін зізналась, що спочатку навіть прийняла величеньке звірятко за бабака. Те, що це – злочинець, який погриз усі її прикраси з гарбузів — дівчина навіть сумнівів не мала.

Незважаючи навіть на свої велетенські розміри, а також те, що білка з’їла майже усі запаси гарбузів у Ерін – тваринка повернулась і наступного дня. Це і не дивно, бо зимові холоди змушують робити запаси і добре від’їдатися. Ця білка, схоже — дуже хазяйновита і точно знає, як шукати смачні запаси їжі взимку.

 

Нові статті

Схожі статті

Він був з двійнят у “Сватах”, а зараз не в акторській професії: як змінився 21-річний актор Костя Чернокрилюк

Костянтин Чернокрилюк запамʼятався багатьом українським глядачам роллю одного з двійнят Ковальових в комедійному серіалі "Свати". Читайте, де актор знаходиться зараз та чи продовжує зніматись в кіно?

Забудь про шарлотку назавжди! Приготуй на десерт пиріг “Бабусина радість”. Смачно та без клопотів!

Не знаєте, що приготувати на десерт, тоді ловіть рецепт торта "Бабусина радість" зі сметанного крему - будете їсти шматок за шматком, і не тільки ви.

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.