Бегемот Тімоті знов балотується: в США на вибори йде незвичний кандидат з програмою “Сон для всіх”

В США (штат Техас) з'явився неочікуваний кандидат у президенти. Він балотується вже вдруге і пропонує досить перспективну програму. Деталі розповість вам "Один Факт".

Гіпопотам Тімоті із зоопарку Сан-Антоніо, що в штаті Техас — вдруге став кандидатом в президенти Америки. В політиці цей громадянин зоопарку Сан-Антоніо — не новачок. Вперше він балотувався на пост президента в 2020 році і склав достойну конкуренцію Дональду Трампу і Джо Байдену.

Гіпопотам Тімоті із зоопарку Техасу йде в президенти
Гіпопотам Тімоті із зоопарку Техасу йде в президенти

Цей кандидат — дуже прогресивний. В нього і своя сторінка є у соціальній мережі Facebook, і власна передвиборча програма. На бегемотика підписано декілька тисяч людей. У 2020 році саме на цій сторінці гіпопотам поскаржився своїм прихильникам на те, що його не запросили на передвиборчі дебати. А потім, як достойний суперник — привітав Джо Байдена із перемогою.

На початку 2024 року в зоопарку знов відбулась церемонія висування бегемотика Тімоті у президенти. На цьому заході були присутні декілька десятків прихильників тваринки і журналісти. Усі відвідувачі зоопарку із задоволенням купують рекламні товари із бегемотиком, що пішов у політику.

В бегемота Тімоті є навіть власна передвиборча програма. Він просуває в народні маси ініціативу під назвою “Дрімота для всіх”. На думку техаського гіпопотама саме така ідея є дуже міцною і правильною, адже вона підкреслює важливість омолоджуючого сну для кожного американського громадянина.

Крім того, Тімоті виступає за те, щоб в офісах і школах ввели обов’язкові перекуси, які підвищують щастя та продуктивність. А ще гіпопотам пропагує поширення доброти і поваги серед людей, а також — захищає добробут усіх створінь — від велетенських до маленьких.

Після висунення у кандидати на пост президента Америки бегемотик Тімоті вже встиг оприлюднити перший допис. В ньому він запитує у співгромадян — яким саме повинен бути його перший указ на посаді президента у разі перемоги.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.