Я обіцяла переписати квартиру на сина, коли він одружиться, але у невістки виявилася позашлюбна дитина

Оскільки ростила сина сама без чоловіка, Лідія Петрівна понад усе намагалася зробити так, щоб Юрко цього не відчував. У хлопчика завжди все було найкраще. Та коли виріс, ситуація змінилася.

Лідія Петрівна з Юрком завжди знаходили спільну мову й ніколи не сварилися. Усі побутові питання вирішувалися гуртом, і ніхто не відчував себе ображеним. Усе кардинально змінилося, коли син закохався.

Жінка нічого не мала проти щастя сина, але ж воліла, щоб Юрко ростив власних дітей, а у Дарини вже була дитина. Причому дівчина заміжньою ніколи не була. Виходить, нагуляла.

Свекруха відмовилася подарувати квартиру

Лідії Петрівні було важко змиритися з думкою, що її кровиночка має тяжко працювати, а зароблені гроші витрачати на чуже дитя. Та якось знайшла в собі сили не сварити Юрка з Дариною.

А він просто світився від щастя. Молодята швиденько розписалися й поселилися у квартирі бабусі Юрка. Мама Лідії Петрівни свого часу переписала однокімнатне житло на доньку. Вона ж завжди казала: щойно Юрко одружиться, подарує на весілля йому цю квартиру.

Та оскільки невісткою була невдоволена, не поспішала виконувати обіцянку. Здавалося, всіх усе влаштовує. Але на день народження жінки син із дружиною завітали з квітами та подарунками. Після застілля почалася серйозна розмова.

Свекруха відмовилася подарувати квартиру

Юрко окреслив плани родини на майбутнє: вони з Дариною воліють продати бабусину квартиру й придбати пів хатинки в приватному секторі. Там велике обійстя, тож поступово зведуть новий ошатний будинок.

Лідія Петрівна обережно поцікавилася, коли діти порадують її онуками. З’ясувалося, що в Дарини були складні пологи, і вона більше ніколи не матиме дітей. Отакої! Жінка має віддати цій нахабі свого сина, своє житло, щоб та щасливо ростила свою байстрючку!

Звісно, вона відмовила дітям у цьому проханні. Коли за ними зачинилися двері, Лідія Петрівна не знаходила собі місця. Почувала себе останньою наволоччю, яка стала на заваді добробуту сина. Але в глибині душі розуміла, що має рацію і ніколи не відступить від свого рішення. Час розставить усі крапки над “і”.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?