Я дізналася про зраду чоловіка на його похороні: спочатку не могла осягнути й ненавиділа коханку, а потім…

Лариса кохала свого чоловіка до нестями. Тому новина про загибель благовірного у ДТП приголомшила 36-річну жінку. Та на похороні на вдову чекав ще більший шок – присутня коханка Артема.

Все у житті Лариси та Артема було добре. Лише одне непокоїло – Бог не дав діточок. Через це батьки чоловіка ставилися до невістки дещо зверхньо. Та бачилися вони з рідними чоловіка не часто, то можна було й не зважати.

Новина про те, що благовірний втрапив у дорожню аварію, застала жінку зненацька. Допоки приїхала до лікарні, сталося найгірше – Артема не стало. Лариса вила білугою, не розуміючи, як їй жити далі без своєї другої половинки.

Вдова й коханка знайшли спільну мову

А під час похорону пережила на додачу ще один шок. Попрощатися з Артемом прийшла його 27-річна коханка. Ларисина свекруха приязно розмовляла з чорнокосою дівчиною. Лариса втямила, що батьки чоловіка були в курсі. Напевно, сподівалися, що саме Регіна народить їм онуків.

Коханка набралася наглості, підійшла до Лариси й висловила співчуття. Та ледве стрималася, щоб не роздерти її обличчя нігтями. Мовчки розвернулася й пішла. Але за кілька днів знову побачила розлучницю.

Вдова й коханка знайшли спільну мову

Регіна сказала, що хоче просити вибачення. Ділити їм було вже нікого, тому відвели душу спогадами про Артема. Відтоді ці розмови стали необхідні Ларисі як повітря. Вони разом відвідували могилку чоловіка, а потім поминали Артема вдома.

В одну з таких зустрічей Ларисі конче захотілося торкнутися пишного волосся Регіни. Дівчина не відсахнулася, а навпаки притиснулася якомога ближче й теж погладила жінку спочатку дружньо по руці, а далі…

Невдовзі рідні Артема дізналися, що Лариса та Регіна мешкають разом. Почали лаяти невістку, що вона паплюжить пам’ять їхнього сина. Та вдові було вже байдуже, адже тепер вона знайшла новий сенс у житті.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?