Гаманець сам приплив до хазяйки: жінка упустила цінну річ у річку рік тому й не сподівалася на повернення

Морські хвилі повернули жінці втрачений минулого року гаманець. Цінну річ бідолашка випадково упустила в морську пучину. Та згодом, гуляючи з собаками, знайшла на березі.

Ця дивовижна історія трапилася з Марсі Каллаверт, яка мешкає з родиною та собаками на острові неподалік Тофіно. Якось, гуляючи пляжем у Британській Колумбії разом із домашніми тваринами, жінка наткнулася на купу сміття, винесеного морськими хвилями під час припливу на берег.

Як же вона здивувалася, коли побачила серед непотребу таку знайому і рідну серцю річ! Цей гаманець Марсі упустила у воду ще торік у червні. Звісно, вже не сподівалася побачити портмоне знову, але море зробило приємний сюрприз.

Жінка знайшла гаманець, загублений у морі

Каллаверт вигулювала собак у найвіддаленішій частині острова. Там мало хто ходить, тому пропажа мирно лежала на пісочку в очікуванні господині. Жінка, побачивши власний гаманець, заклякла на місці.

З одного боку, втямила, що це її річ. З іншого не могла повірити, що подібне можливе. Відразу ж пригадала події торішньої давнини. У них немає причалу, тому щоб пересісти на яхту, користуються каное.

Каллаверт поклала гаманець у рюкзак, а застібнути кишеньку забула. У момент пересідання з каное на човен жінка почула сплеск води. Подумала тоді, що це хвилі б’ються об борт плавзасобу.

Згодом виявила пропажу гаманця, але й припустити не могла, що він опинився у морській воді. Втямила, що загубила, але не знала, де саме. І от інтригу розкрито. Море забрало цінну річ, але чомусь вирішило її повернути господині, викинувши на суходіл. Ось які дива іноді трапляються у нашому житті. Подібне важко осягнути. Здається, що це якийсь казковий сюжет.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?