Брати гребінець до рук – марна справа: 3-річна дитина з народження має синдром нерозчесаного волосся

Розчесати волоссячко своїй 3-річній донечці мамі не під силу. У дитини розвинувся синдром нерозчесаного волосся, і якщо спробувати зібрати пасма у хвостик, вони відразу ж ламаються.

За життям дивної дівчинки Лейли Девіс можна спостерігати в Інстаграмі. Батьки 3-річної дитини регулярно виставляють світлини, де в доні на голові зачіска у вигляді кульбабки.

Насправді мешканка міста Грейт-Блейкенем, що у Великобританії, страждає на синдром нерозчесаного волосся. Схоже, щось подібне було в дитинстві з Борисом Джонсоном та Альбертом Ейнштейном.

Дівчинка з синдромом нерозчесаного волосся

Довкілля дало Лейлі прізвисько Пухнастик. Пасма у дівчинки кучеряві та настільки сухі, що їх неможливо розчесати гребінцем. Якщо спробувати зібрати волосся у хвостик чи заплести кіски, воно просто ламається.

Ця відмінність не заважає дівчинці спілкуватися з однолітками в дитсадочку. Лейла, попри відмінність від інших дітей, є дуже жвавою, веселою та активною. Залюбки співає та танцює, намагаючись робити балетні па.

Дівчинка з синдромом нерозчесаного волосся

Звісно, дівчинка привертає увагу оточення до своєї особи. Мама Шарлотта стежить, щоб ніхто зі сторонніх не торкався донечки. Адже багатьом кортить помацати дивну шапку волосся.

Англійка сподівається, що кучерики в Лейли відростуть настільки, що їх врешті можна буде зібрати докупи. Поки що це просто неможливо зробити. Дівчинка досягла того віку, коли починає ставити чимало запитань батькам щодо своєї відмінності від решти дітей.

Дівчинка з синдромом нерозчесаного волосся

Тож Шарлотті доводиться пояснювати, що пасма в Лейли особливі – доволі крихкі, легко ламаються. Тому зробити зачіску, як у подружок, поки що просто неможливо. Надалі вона ще буде гордитися своєю відмінністю, перетворивши її з недоліку на власну фішку.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?