Юнак вирішив зекономити гроші й поселився у потязі: подорожує країною, а заразом працює серед пасажирів

Майже 2 роки тому німецький підліток пішов із батьківської оселі й оселився у потязі. Юнак запевняє, що таким чином економить гроші на прожиття, а сусідство пасажирів довкола не заважає.

Лассе Столлі останні 20 місяців провів у дорозі. Німецький підліток певен, такого комфорту за 10 тис.євро на рік за межами вагона потяга йому б не вдалося отримати. Хлопчина працює програмістом попри купу пасажирів, що постійно змінюються довкола.

Лассі доводиться долати щодня по тисячі кілометрів шляху. Юнак уподобав сидіння в потязі Deutsche Bahn й живе з достатнім комфортом. Жодних стресів від постійного перебування на людях дивак не відчуває.

Підліток 2 роки поспіль не виходить із потяга

Вночі користується спеціальними потягами, в яких можна комфортно поспати. Виходить із вагона лише для того, щоб оглянути краєвиди та прийняти душ у громадських басейнах. Столлі стверджує, що так виходить набагато економніше.

Головним пунктом витрат для завсідника залізниці є необхідність придбати безлімітну річну залізничну карту. За нею хлопець може сідати й виходити з потягів на будь-яких станціях. Отак з літа 2022 року й накатав пів мільйона кілометрів.

Підліток 2 роки поспіль не виходить із потяга

Безплатний Wi-Fi у вагоні дозволяє безперешкодно працювати – писати програмне забезпечення. Попервах було складно прилаштуватися до нових умов життя, та згодом 17-річний молодик звик і знайшов чимало переваг.

Лассе веде блог, в якому розповідає про всі свої дорожні пригоди. Захотів на море – вирушає потягом на північ. Якщо закортіло відвідати Альпи – то сідає на експрес. Уночі користується Intercity, а за бажанням відвідати галасливе місто, дістається до Берліна чи Мюнхена.

Єдиним недоліком похідного життя німець визнає необхідність тягати за собою чималий багаж. Ставши досвідченим мандрівником, він навчився обходитися мінімумом речей, щоб бути легким на підйом. Все, що йому потрібно, вкладається у рюкзак і завжди є під рукою.

Нові статті

Схожі статті

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: астрологи радять вийти зі своєї зони комфорту

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки прогнозують вам нові можливості, якщо ви спробуєте щось нове. Астрологічний прогноз.