10 випадків на борту літака, які стюардеси розповідають як анекдоти: дивні вчинки пасажирів з неба

На борту літака іноді трапляються настільки кумедні ситуації, що екіпаж не може втриматись від сміху. "Один Факт" зібрав для вас добірку найсмішніших історій та дивних вчинків, що траплялись у небі.

Літак — це справжнє окреме царство, на території якого іноді відбуваються дуже кумедні і непередбачувані події. Деякі стюардеси запам’ятовують їх, щоб потім переповісти людям, як смішний анекдот.

Кумедні та дивні історії з борту літака від стюардес
Кумедні та дивні історії з борту літака від стюардес

Героями історій бортпровідниць стають звичайні пасажири, які роблять дуже дивні і непередбачувані вчинки. “Один Факт” зібрав 10 таких історій і пропонує вам посміятись з поведінки пасажирів літака.

Історія № 1: про бігуді. Одна дивна жіночка прийшла на борт літака… з бігудями на волоссі. Стюардеса розповіла, що ця пасажирка була втомленою, а на її обличчі не було жодного макіяжу. Втім, за годину до посадки авіалайнера вона пішла до туалету і привела себе до ладу: зробила макіяж, вдягла підбори в шикарну сукню.

Історія № 2: незвична маска. Зазвичай пасажири літака використовують на борту спеціальні маски для очей — щоб швидше заснути і не відволікатись на сусідів. Одна людина мабуть — не мала такої маски. Тому вдягла замість неї на очі… гігієнічну прокладку.

Історія № 3: йога над землею. Зайняття спортом та духовними практиками пропускати не можна, навіть якщо летиш на висоті багатьох метрів над землею. Саме таким принципом скористалась одна з пасажирок повітряного судна. Жінка зайнялась виконанням асан з йоги… прямо посеред проходу — між кріслами. Більш того, вона використала одне із крісел для того, щоб зробити розтяжку.

Історія № 4: хитрий китаєць. Китайський пасажир на ім’я Квонг Ва По постійно користувався послугами однієї і тої ж авіакомпанії. Одного разу він вирішив обвести цю компанію навколо пальця і майже рік.. харчувався в бізнес-класі по одному й тому ж квитку.

Квонг Ва По проходив реєстрацію за цим квитком, обідав смачними і дорогими стравами з бізнес-класу, а потім — за декілька хвилин відмовлявся від польоту і… обмінював квиток на інший рейс. Співробітники аеропорту запідозрили щось неладне лише тоді, коли Квонг Ва По пообідав таким чином більше 200 разів. Врешті решт хитрий пасажир здав свій квиток і повернув за нього кошти собі.

Історія № 5: безпека і гумор. Розсмішити на борту літака можуть не тільки пасажири, але й стюардеси. Представниці екіпажу постійно демонструють людям правила безпеки. Ці заходи вони демонструють доволі одноманітно. Але деякі авіакомпанії підходять для демонстрації заходів безпеки з гумором. Ось, наприклад, частина розповіді стюардеси з одного американського літаку звучала наступним чином: “Вибратися з цього літака ви можете лише 4-ма способами…”. Звучить насправді і смішно, і не дуже – згодні?

Історія № 6: невдала посадка. Приземлення літаків не завжди буває вдалим. Іноді пілотам доводиться саджати повітряне судно в складних умовах. В одному з таких випадків після приземлення пасажири почали виходити на вулицю. Одна бабуся підійшла до пілота, подякувала за те, що зміг вберегти їх життя, а потім спитала: “Синок, скажи чесно — ми самі сіли, чи нас збили?”.

Смішні історії з літаків, які нагадують анекдот
Смішні історії з літаків, які нагадують анекдот

Історія № 7: винуватий асфальт. Під час іншої невдалої посадки в Солт-Лейк-Сіті стюардеса вирішила пожартувати. Жінка заявила, що посадка дійсно була неприємною. Але в цьому не винуваті ані погода, ані пілоти. Головний винуватець — асфальт. Він дуже швидко наблизився до літака.

Історія № 8: курилка на крилах. На сидіннях багатьох літаків можна побачити різноманітні наліпки. Деякі креативні авіакомпанії використовують для наліпок дуже кумедні написи. Ось наприклад, є така: “Якщо вам захотілося викурити цигарку, зв’яжіться, будь ласка, з нами. Ми проведемо вас на крило літака”. Ось такий буває сервіс у небі.

Історія № 9: хто останній, той… Креатив авіакомпаній не знає меж. На наліпках, що наклеєні на кріслах, можна побачити ось такий напис: “Останній, хто виходить з літака — прибирає його”.

Історія № 10: пропозиція руки і серця. На одному з рейсів авіакомпанії China Eastern Airlines сталась по-справжньому доленосна подія. Один з пасажирів зробив пропозицію своїй коханій, що працювала на цьому літаку стюардесою. Схвильована та здивована дівчина погодилась стати дружиною, але після того, як літак приземлився… втратила роботу. Авіакомпанія звільнила її за те, що бортпровідниця піддала життя пасажирів небезпеці і спровокувала зайву метушню на борту.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?