50-річна жінка схудла на 63 кг, відмовившись всього лише від одного напою: фото до і після та подробиці

50-річній жінці вдалося схуднути на 63 кілограми, коли вона відмовилася під поганої звички пити вино на ніч. Звісно, на додачу перестала перекушувати чипсами й зайнялася тренуваннями.

Джо Херлі стала жертвою лікарської помилки. У 2018 році жінка відвідала гінеколога, поскаржившись на надто рясні місячні. Під час огляду пацієнтки лікар зачепив внутрішню тканину.

За 2 дні почав розвиватися сепсис. У стані септичного шоку бідолашку відвезли до лікарні. Зробили операцію з вилучення матки та ще два хірургічних втручання. Джо думала, що вже не видереться.

Її рвало чорною рідиною, відмовляли один за одним органи тіла. Температура постійно стрибала. Від надміру прийнятих антибіотиків жінку постійно нудило. Коли врешті одужала за рік, Герлі перестала відмовляти собі у смачних шматочках.

Жінка схудла на 63 кг

Отак непомітно наїла цілих 136 кг. Довелося викинути весь старий одяг і купити новий – 26 розміру. У пишнотілої жінки виробилася погана звичка. Вона випивала щовечора пляшку вина, заїдаючи його 2 упакуваннями чипсів.

Коли зустрічали Новий рік у 2021 році, Джо поглянула на гостей і втямила, що є найгладкішою. І їй конче закортіло повернутися знову до нормальної статури. Герлі вирішила оголосити війну зайвим кілограмам.

Впоралася з наміченою метою за 2 роки. У 2022-му британці мали робити операцію з вилучення грижі. Та лікарі не наважилися розрізати такий величезний живіт і наказали пацієнтці спочатку схуднути.

Вона й сама розуміла, що не може бути щасливою, допоки настільки повна. Звісно, можна було вдатися до шунтування. Але наша героїня вирішила впоратися без зайвого хірургічного втручання.

Тож тепер увечері вино не пила, чипсів не їла, обмежуючись лише чаєм без кофеїну. За 2 роки відбулася повільна втрата ваги. Тепер Джо важить 72 кг. Тож скинула зайвих 63 кг. Звісно, жінка змінила свій раціон кардинально.

Стала їсти легку їжу і навіть записалася до спортзалу, займаючись різними вправами, включно з аквафітнесом. Коли врешті стала схожа не себе, якою була раніше, відчула несамовиту гордість за себе й своє нинішнє тіло.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?