Прожила у шлюбі 46 років, народила доньку й сина: історія кохання Ади Роговцевої і Костянтина Степанкова

Ада Миколаївна Роговцева завжди вірила в кохання з першого погляду. І таке кохання сталось в її власному житті – із актором Костянтином Степанковим. Знайомтесь із їхньою романтичною історіϵю.

Ада Миколаївна Роговцева на протязі усього свого життя була закохана лише в одного чоловіка — Костянтина Степанкова. “Один факт” розповість, як познайомились артисти та який шлях пройшли пліч-о-пліч.

Ада Роговцева та Костянтин Степанков прожили під одним дахом, у законному шлюбі 46 років. В юні роки Ада Миколаївна була дуже соромʼязливою. Її мама виховувала дівчину в строгості і Ада навіть певний час вважала, що діти в жінок народжуються від одного лише поцілунку в щічку. Саме тому, коли хлопець Костя став її проводжати додому – вона злякалась.

Їх знайомство зі Степанковим трапилось після того, як Ада Миколаївна стала студенткою театрального інституту. Вона поступила саме на курс до Костянтина Петровича Степанкова.
Між молодими людьми іскра кохання спалахнула майже відразу. Але весілля відбулось лише після того, як Ада Миколаївна отримала диплом.

Подружжя Ади Роговцевої та Костянтина Степанкова
Подружжя Ади Роговцевої та Костянтина Степанкова

Між Адою Миколаївною та Костем Петровичем, яка називала його сама акторка — була різниця у віці. Костянтин Степанков був старшим від коханої на 9 років. Саме його мудрість і досвід приваблювали майбутню народну артистку.

Ада Роговцева була впевнена, що зустріла кохання всього свого життя. І це дійсно було так. В 1962 році Ада Миколаївна народила сина, якого назвала на честь коханого чоловіка: Костянтином. Через 10 років, в 1972-му, Ада Роговцева народила ще й дівчинку.

Ада Роговцева з чоловіком та дітьми
Ада Роговцева з чоловіком та дітьми

Особисте життя Ади Роговцевої не можна назвати безтурботним. Їхня пара зі Степанковим була щасливою та серйозно ніколи не сварилася. Однак на заваді родинному щастю ставало пияцтво Степанкова. Окрім цього Ада Миколаївна завжди ревнувала коханого до інших жінок.

Втім, усі неприϵмності подружжя залишало поза межами оселі і тому їх діти ніколи не бачили родинних сварок. Ада Миколаївна з Костянтином Петровичем бачились дуже рідко. І все — через акторську діяльність та гастролі по різним регіонам Радянського Союзу.

Ада Роговцева та Костянтин Степанков
Ада Роговцева та Костянтин Степанков

Але настав час, коли ситуація кардинально змінилась. Костянтину Степанкову поставили страшний діагноз — онкологія. Він уходив з життя складно. Чоловік Ади Роговцевої пішов у засвіти в 2004-му році. Діти, народжені в шлюбі із ним, допомогли мамі пережити цей складний період життя.

Через 8 років, 1 липня 2021 року — пішов з життя син Ади Миколаївни, Костянтин Степанков молодший. В нього, як і в батька, також було онкологічне захворювання.

Ада Роговцева народила в шлюбі з Костянтином Степанковим двох дітей: сина Костю та доньку Катерину
Ада Роговцева народила в шлюбі з Костянтином Степанковим двох дітей: сина Костю та доньку Катерину

Після смерті улюбленого сина артистка Ада Роговцева взялася за написання мемуарів під назвою “Мій Костя”. Вагому підтримку знаменитості надавала молодша донька Катерина Степанкова.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?