Дива трапляються: рибалці повернули гаманець із документами, які він загубив 33 роки тому в камінні

Нік Чаудхурі вже й не сподівався знайти свій гаманець, який загубив 33 роки тому під час риболовлі. Та підліток-рибалка, що потрапив на цей острів, раптово натрапив на пропажу.

14-річний підліток із Канади подався на риболовлю разом із друзями. На острові Ванкувер хлопці перебували на пристані Комокс. Та замість рибного улову на гачок втрапив гаманець, втрачений ще 1991 року.

Саме на цьому місці 33 роки тому рибалив Нік Чаудхурі. Чоловік поклав гаманець на камінчик, бо боявся, що річ вислизне з кишені в шортах і загубиться. Саме почався відлив. Тож чоловік перестрибнув з причалу на хвилеріз.

Загублений на острові гаманець знайшовся через 33 роки

З передньої кишені стирчав гаманець, то Нік виклав його на камінчик, запам’ятавши це місце, щоб потім забрати. За кілька годин рибалка повернувся, але цінної речі на місці не виявив.

Прикро було, оскільки у портмоне, окрім грошей, перебували ще й документи – посвідчення особи, свідоцтво про народження, картка соціального страхування. Нік довго шукав цінну річ, але повернувся додому ні з чим.

Загублений на острові гаманець знайшовся через 33 роки

Минуло 33 роки, й Чаудхурі отримав у Фейсбуці повідомлення від Білла Лі. Чоловік сповіщав, що його син Джеймі на причалі знайшов гаманець. Хтось із хлопців упустив контролер для електричного скейтборду.

Загублений на острові гаманець знайшовся через 33 роки

Друзі почали перекидати каміння, щоб його знайти, от підліток і натрапив на гаманець Ніка. Він перебував у жахливому стані – весь потрісканий, дірявий. Його навіть важко було розкрити.

Натомість документи збереглися й прочитати ім’я та прізвище власника вдалося. Джеймі зателефонував батьку й сповістив про знахідку. Коли Нік отримав повідомлення від Лі, то спочатку подумав, що це якась афера. Та, отримавши фото свого старого посвідчення, втямив, що дива на світі іноді трапляються.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.