Господиня й не підозрювала, що під ліжком мешкає сторонній: “Він користувався моїм душем, їв мою їжу”

Жінка з двома дітьми, що мешкає у приватному будинку, 4 місяці поспіль не помічала, що в оселі поселився незнайомець, який користується всіма благами ошатного житла й ховається під ліжком.

Одного разу господиня зайшла до спальні й отетеріла, побачивши, як з-під ліжка стирчать чоловічі ноги в джинсах та шкарпетках. З’ясувалося, що незнайомець тайкома користувався будинком 4 місяці поспіль.

У 26 років мама-одиначка придбала свій перший будинок. Поселилася там із двома дітьми. Оскільки хазяйка працює і весь час зайнята, то частенько залишала нащадків у своїх батьків, які наглядали за малечею.

Господиня виявила під ліжком незнайомця

Сама теж іноді залишалася ночувати в батьківській оселі. Тому будинок стояв пусткою по пів доби, а то й більше. Одного разу господиня повернулася додому о 9-й ранку і виявила під власним ліжком… чоловіка.

Помітила непрошеного гостя не відразу. Жінка скинула одяг і вклалася у ліжко, щоб трішки перепочити. Та заснути не встигла, адже почула шурхотіння. Спочатку подумала, що це миша.

Тихенько перехилилася через ліжко й зойкнула від несподіванки, адже помітила не гризуна, а сині джинси та чорні шкарпетки. Перелякана на смерть бідолаха вискочила з будинку, стрибнула у машину й швиденько набрала номер поліції.

Господиня виявила під ліжком незнайомця

Допоки копи добиралися за вказаною адресою, господиня побачила, як із дверей вийшов молодик. Вона впізнала у ньому робітника, якого запрошувала колись підрівняти газон. Чоловік спокійно посунув вулицею.

Разом із поліціянтами господиня повернулася до своєї оселі. Оглянула будинок та виявила відсутність деяких речей, а також помітила, що гість користувався її посудом та продуктами з холодильника.

Протягом 4 місяців цей нахаба заходив у дім за відсутності господарів, приймав душ, їв їжу, грав у PlayStation дітей. Коли особу косаря газонів встановили, з’ясувалося, що чоловік не має власного житла. А в його газонокосарці було виявлено білизну й інших жінок.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?