Жінка схудла на 18 кг без тренажерного залу та білкової дієти: ось що вона робила правильно (Фото)

Колишня вихователька дитячого садочку розповіла, як їй вдалося схуднути без дієт і тренувань. Дівчина використовувала в повсякденному житті лише 4 правила, які допомогли їй скинути 18 кг.

Колишня вихователька дитячого садочку на імʼя Ліза поділилась своєю історією схуднення на 18 кілограмів за півроку. Без допомоги безглуздих білкових дієт і відвідування тренажерного залу їй вдалось стати більш стрункою. Ліза не рахувала ані калорії, ані кількість підходів у спортивному залі. Єдине, чим вона скористалась під час схуднення – це 4 правила, яких дівчина дотримувалась щоденно.

Ходьба

Коли Ліза вирішила всерйоз зайнятись власним здоровʼям — вона вдалась до послідовних і більш раціональних кроків. Наприклад, почала щодня ходити. Цей інструмент став головним для неї на протязі всього схуднення.

Ліза пообіцяла собі, що протягом наступних двох місяців буде ходити мінімум по 20-30 хвилин щовечора. В окремі дні разом зі своїм другом вона ходила й по 60 хвилин.

Ліза змогла позбавитись від 18 зайвих кілограмів за 6 місяців
Ліза змогла позбавитись від 18 зайвих кілограмів за 6 місяців

Саме ходьба, на думку Лізи – допомогла їй схуднути на 10 кілограмів протягом трьох місяців. Дівчина зазначила, що побачила такий великий мінус у своїй вазі вперше за багато років.

Звісно ж, після перших успіхів її мотивація помітно підвищилася. Колишня вчителька придбала собі смарт-годинник і стала за його допомогою рахувати кількість кроків, пройдених за день. І щодня їй вдавалось находжувати приблизно 10 тисяч кроків.

Зміна харчування

Зміни в раціоні — наступний крок, який допоміг Лізі скинути ще декілька кілограмів. Калорії вона рахувати не стала, а ось споживання улюбленого фаст-фуду кардинально обмежила.
Понад 80% їжі дівчина почала готувати вдома із натуральних продуктів.

Власна система вправ

Після того, як Лізі вдалось позбавитись від перших десяти кілограмів — вона розпочала займатись спортом у домашніх умовах. Тренування проводила 2-3 рази на тиждень.

Спортивна рутина зовсім їй не набридала, адже Ліза обрала для себе саме той різновид тренувань, якій подобався саме їй.

Поступовий підхід

Ліза завдяки своїй системі змогла позбавитись від 18 зайвих кілограмів, а потім зрозуміла: настав час йти до спортивного залу.

Поступовий підхід та деякі поблажки в тренуванні та харчуванні дозволили їй зрозуміти істину. Нашому тілу потрібна не лише якісна їжа, але й регулярні спортивні тренування.

Ліза охоче ділиться своїм досвідом схуднення з іншими жінками. Її головна порада для тих, хто бажає схуднути:

Не потрібно робити все – вам потрібно робити лише щось.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: час зрозуміти, чого ви хочете досягнути у житті

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку прогнозує день сповнений роздумів про майбутнє життя - визначте пріоритети та крокуйте за власними цілями.

“Без такого Колі не було б такої Раї”: полтавський баяніст, що підкорив серце співачки Раїси Кириченко

Раїсу Кириченко не дарма називали берегинею української пісні. Але хтозна, як би склалась її творча доля, якби в житті не трапилось справжнього кохання із баяністом Миколою Кириченком.

Викрутила шарм на максимум: цю стрижку “Каре француженки” зробила собі зірка “Дизель шоу” Яна Глущенко

Яна Глущенко — одна з акторок гумористичної програми "Дизель шоу". Зараз шоу неможливо уявити без норовливої білявки, а Яна заради уваги аудиторії готова додати шарму і… кардинально змінити зачіску.

Бабка залетіла в кімнату – про що говорить прикмета і до чого готуватись мешканцям? Зверніть увагу на колір

Бабка або "стрекоза" залітає в оселю не просто так. Забобонні люди кажуть – ця комаха попереджає про зміну погоди у найближчому майбутньому. Дізнайтесь, які ще існують прикмети, повʼязані із нею.