Домашні улюбленці проти пилососу: собаки врятували улюблену мʼяку іграшку від побутового приладу (Відео)

Відеоролик з домашніми собаками з Каліфорнії набрав мільйони переглядів у соціальних мережах. Домашні улюбленці стали рятівниками для улюбленої мʼякої іграшки, яку намагався поцупити… пилосос.

Пилосос – корисний побутовий прилад, без якого в господарстві не обійдеться жодне прибирання. Втім, якщо у вашій оселі мешкають пухнасті домашні улюбленці – то пилосос може стати для них справжньою проблемою.

Справа в тому, що пилосос доставляє домашнім пухнастикам чимало клопоту через те, що вони його бояться. Прилад під час роботи створює сильний гуркіт, який в собак асоціюється із небезпекою.

Звірятка ніяк не можуть зрозуміти, що цей апарат насправді – дуже корисний. Кумедна історія, повʼязана із собаками та пилососом – трапилась в Каліфорнії. Володарка двох маленьких песиків Дарла Санчес ще до початку прибирання з пилососом точно знає, що її улюбленці закотять справжню істерику.

Історія про собак, які рятували іграшку від пилососа
Історія про собак, які рятували іграшку від пилососа

Паніка в тваринок – не єдина проблема, яка виникає в собачої господині. Адже пухнасті звірятка прагнуть не тільки втекти від пилососу, але й… врятувати від його гудучого “хоботу” свою улюблену мʼяку іграшку.

Собаки Дарли Санчес облаштували під ліжком спеціальне укриття, куди, на їхню думку, пилосос точно не достане. Саме туди вони й затягують іграшку, намагаючись врятувати її від засмоктування всередину гучного та небезпечного апарату.

Дарла Санчес навіть зняла відеоролик і виклала його у соціальних мережах. За короткий час він назбирав мільйони переглядів. Сценка із собачками, які намагаються врятувати іграшку від пилососа – розчулила багатьох користувачів соцмереж. Хтось відверто посміявся з кумедних пухнастих улюбленців, а дехто розчулився від сценки, продемонстрованої господинею собак.

Господиня собачок також розповіла, що її улюблениці Чарлі та Есмі на порятунку мʼ якої іграшки не зупинились. Вони продовжили рятувальну операцію, хапаючи всі предмети, що лежать на шляху всепоглинаючого пилососа і відносячи їх під безпечне ліжко.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.