Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Одного разу успішний бізнесмен Мет Бусбіс, що зміг сколотити мільйонні статки – розповів про подарунок, що став для нього більш цінним, аніж зароблені мільйони. Цим презентом став презент у вигляді одного долара від 9-річного хлопчика Келвіна Елліса. Бізнесмен-мільйонер розповів, чому саме цей долар став для нього більш цінним, аніж власні мільйони.

В один із ранків в офісі Метта Бусбіса спрацювала пожежна сигналізація. Мільйонер під час тривоги вийшов на вулицю, аби випити смачної кави. Бізнесмен пішов у внутрішній дворик, аби там тихенько помолитися.

Саме там до підприємця підійшов 9-річний Келвін і простягнув йому 1 долар. Хлопчик прийняв мільйонера за безхатька і поділився тими маленькими грошима, які в нього були.
Цей жест щедрого маленького чоловіка, який сам мав лише долар за душею – глибоко зворушив багатого бізнесмена.

Сплутав багатія з безхатьком і подарував долар: історія 9-річного хлопчика, яка облетіла увесь світ
Сплутав багатія з безхатьком і подарував долар: історія 9-річного хлопчика, яка облетіла увесь світ

Метт був настільки вражений добротою Келвіна, що вирішив запросити його на сніданок. Чоловік звʼязався із батьком хлопчика і запросив маленького джентльмена провести 40 секунд шопінгу у своєму магазині спортивних товарів.

Келвін обрав для себе новенький велосипед, але зазначив – найбільшою радістю для нього була допомога іншим людям.

Ця коротенька історія – нагадування про те, що справжнє багатство полягає зовсім не в грошах, а в доброті та щедрості людській. Вчинок маленького Келвіна надихнув не тільки бізнесмена-мільйонера, але й багатьох інших. Люди побачили, що навіть малесенький жест може мати величезне значення.

Ця зустріч змінила життя і хлопчика, і мільйонера, який зміг відновити віру в людство. Маленький Келвін зрозумів, що найбільша в житті радість — це віддавати та бути щедрим.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.