Не всі подарунки даруються від чистого серця: що робити з презентом від недоброзичливця

Отримувати подарунки люблять усі. От тільки ті, хто дарують презенти, не завжди мають благі наміри. Деякі недоброзичливці спеціально щось дарують, маючи на меті нашкодити. Чи можна самому розібратися, від щирого серця піднесено дар чи ні, і що робити з "поганим" подарунком?

Деякі люди мають настільки сильну енергетику, що здатні під час дарування подарунка, закласти в нього подумки негативний посил. Після того як людина візьме в руки презент, закляття починає діяти, й удача відвертається від неї.

Як визначити подарунок із негативом

Те, що хтось накликав біду на вашу голову, відчуєте відразу по отриманні подарунка. На вас посиплються зусібіч проблеми, про які раніше ви й гадки не мали.

Недоброзичливець може зарядити подарунок негативом

Раптово помітите, що у житті стається щось подібне до того, яке траплялося у тієї людини, що виступала дарувальником.

Презент, який ви отримали, спочатку вас порадував цінністю й дорожнечею, але згодом ви усвідомлюєте, що не можете його застосувати, оскільки він абсолютно не потрібен. Якщо це річ, вона ні до чого не пасує, якщо електроніка, нею незручно користуватися.

Іноді трапляється, що просто не хочеться приймати дар. У такому разі не беріть нічого до рук. У присутності людини-вампіра не відкривайте коробку. Тоді, можливо, вдасться уникнути енергетичного закляття.

Позбутися поганого подарунка можна

Якщо ж відразу не відчули нічого лихого, а згодом втямили, що все в житті пішло шкереберть, постарайтеся якомога швидше позбутися речі. От тільки передаровувати презент своїм знайомим і родичам не бажано. Краще за все повернути його дарувальнику або ж віддати комусь нужденному. У такому разі негатив не розповсюдиться ні на вас, ні на того, хто отримав предмет.

Будьте пильними. Щойно помітите негаразди на енергетичному рівні, не пускайте ситуацію на самоплив. Відразу ж активно дійте, позбавляючись негативних наслідків отриманої речі. В іншому разі буде тільки гірше.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?