Топ 5 найнадійніших місць для сховку цінних речей: крадії ніколи не додумаються туди зазирнути

Кожен, хто має зайву копійчину, починає міркувати, куди б сховати "багатство", аби до нього не дісталися недоброзичливці. От тільки професійні злодії, здається, знають всі можливі заначки. Щоправда, є кілька таємних місць, де гроші й золоті прикраси нікому не впадуть в око.

Розетка

Кілька купюр чи обручка спокійно помістяться під пластиковою накладкою. Перед закладкою обов’язково оберніть цінність ізоляційним матеріалом, приміром, скористайтеся гумовою рукавичкою. Якщо не маєте хисту до електрики, краще не лізьте до справного приладу, а прикрутіть у будь-якому місці на стіні фальшиву, сховавши під нею щось цінне.

Унітаз

Погодьтеся, ніхто з крадіїв не стане зазирати у зливний бачок, оскільки це місце є доволі ненадійним. Але якщо постаратися – роз’єднати поплавок, скласти в середину купюри та знову заклеїти, можна зітхнути з полегшенням через отримання плавучого сейфа.

Зливний поплавок стане в пригоді

Стільці

Про схованки у 12 стільцях всі ми чули ще від Остапа Бендера. Між тим скористатися цією ідеєю можна і зараз, тільки підійти до справи розважливо. Тобто ховати заначку не під оббивку, де злочинці зазвичай шурують, а занурити глибоко в наповнювач, щоб її не було видно.

Фальшива труба

Поруч із водопровідними трубами можна непомітно прилаштувати ще один шматочок труби, по якій вода не проходить. Якщо вона зовні не відрізнятиметься від загальної проводки, то нікому не спаде на думку копирсатися в ній.

Кактус

Всередину кактуса ніхто не полізе

Надійним сховком можуть стати нутрощі рослини. Її треба обережно витягти із горщика, зробити надріз і вичистити серцевину. Але обов’язково треба потурбуватися, щоб залишилися корінці, бо в іншому разі рослина засохне, і використовувати її як сейф стане неможливим.

Карниз

Пола труба – чудове місце для зберігання доларів, згорнутих у трубочку. Але слід відзначити, що це найменш надійна схованка, оскільки зняти тримач для штор легко, і злодії про це знають.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.