Колготи зі стрілкою вже не надінеш: натомість зіпсована річ допоможе відмити вікна до блискучого сяяння

Якщо колготи пустили стрілку, це, звісно, прикро, але не є приводом для відправляння речі на смітник. Панчохи ще зіграють свою важливу роль і під час миття вікон нададуть склу максимальної прозорості, стерши всі патьоки.

Взимку жодній господині не спаде на думку відчиняти вікна і наводити блиск, бо холодно й некомфортно. Тож за кілька місяців скло вкривається зовні непомітним шаром бруду, що перешкоджає доступу сонячних променів до житла. Позбутися тьмяності скла можна дуже просто, якщо озброїтися залишками капронових колготок.

Не викидайте колготи зі стрілками

Неважливо, що візьмете до рук – колготи, панчохи, шкарпетки. Головне, що матеріал, із якого вони зроблені, не обсипається й не залишає на прозорій поверхні жодних слідів. Капрон чудово порається зі збиранням пилу і здатен вивести застарілі плями, наприклад, від екскрементів птахів чи комах.

До колгот знадобиться ще й лимон

Окрім панчіх, заради чистоти доведеться пожертвувати ще й цитрусом. Лимон допоможе позбутися вапняних відкладень.

Наберіть у цеберце теплої води, долийте сік, вичавлений з цілого лимона, і приступайте до роботи.

Спочатку пройдіться по склу серветкою з мікрофібри

Бавовняною серветкою чи з мікрофібри, вмоченою у суміш води з лимоном, зметіть бруд зі скляної поверхні. Пройдіться по склу шматочком замші чи сухою серветкою.

Увага! Кам’яні підвіконня обробляти лимонною водою не можна – зіпсуєте поверхню.

Натягніть панчоху на руку і зніміть рештки вологи. Можна вже на першому етапі відразу замінити мікрофіброву серветку старими колготами.

Якщо забруднення стійкі, теж натирайте їх шматочком капрону, кілька разів змочуючи у підготовленій лимонній водичці. Тепер ваші вікна просто сяятимуть, а сонячні промені безперешкодно потраплятимуть в середину приміщення, радуючи довгоочікуваним ласкавим весняним теплом.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?