Розігруємо домашніх у День сміху: список веселих жартів, що не потребують підготовки, але налякають родичів

У День дурня заведено розігрувати знайомих. Якщо на думку не спадає нічого веселенького, можна скористатися порадами досвідчених гумористів. Ось які підколки вони пропонують застосувати 1 квітня.

Святковий феєрверк

Обсипте родича конфетті

Треба завчасно коробку без дна, наповнену конфетті чи блискітками, вирізаними з фольги, поставити на шафу й попрохати когось із домашніх подати її вам. Родич потягне за край, а звідти на нього посиплються конфетті. Буде весело.

Приклеєний телефон

Приклейте телефон до столу

Якщо телефон товариша знаходиться у чохлі, то слід відвернути увагу власника мобілки, а тим часом двома квадратиками двостороннього скотчу приклеїти смартфон до столу. Буде смішно споглядати, як він смикатиме річ, нічого не розуміючи. За відсутності чохла краще від розіграшу утриматися, оскільки липка стрічка може пошкодити покриття.

Першоквітневий час

Звечора переведіть будильник на годину раніше. Стрілки на настінних годинниках теж здвиньте. Тоді хтось із родичів прийде на роботу зарано і довго не зможе втямити, що відбулося насправді.

Комп’ютерний жах

Поставте на екран ноуту синю заставку

Зробіть на ноуті свого товариша шпалери рівномірного синього кольору, при цьому всі іконки з робочого столу приховайте. Зможете вдосталь помилуватися розпачем друга, коли він побачить синій екран. Щоправда, досвідченого юзера ви подібним трюком не налякаєте, а от недосвідченого новачка введете у ступор надовго.

Зіпсоване умивання

Звечора тихенько пройдіть у ванну і намастіть брусочок мила безбарвним лаком. Уранці зможете зі сміхом споглядати, як домашні по черзі намагаються намилити руки милом, але в них нічого не виходить.

Мишка в коробці

Розіграти людину, що панічно боїться мишей, дуже просто. Достатньо перевернути догори дриґом коробку з-під пластівців, в яку попередньо покласти один бурячок, а овочевий хвостик висунути назовні. Лементу буде на весь будинок.

 

Нові статті

Схожі статті

“Це був період рагульства”: 42-річна Ольга Фреймут розповіла всю правду про своїх колишніх чоловіків

Аристократиня Ольга Фреймут мала бурхливе життя, але вибрала лише одного чоловіка, якому народила двох дітей: що відомо про екс-чоловіків зірки?

З макіяжем і манікюром: дружина Віктора Павліка показала свою 87-річну тітку, яка ще старша за Аду Роговцеву

Катерина Репяхова разом з сином Михасиком перебуває в Ізраїлі на відпочинку та нещодавно навідала своїх родичів: елегантні жіночки, серед яких тітка та свекруха сестри - як виглядають?

Даша Астаф’єва зробила нову трендову стрижку, яка набирає шалену популярність у жінок: з модним чубчиком

38-річна співачка Даша Астафʼєва прислухалась до модних трендів цього літа та… змінила зачіску. Чи сподобався фанатам новий образ артистки – із чубчиком? "Один Факт" дізнався деталі.

Прожила разом з ним вже 29 років, але діточок не народили: як виглядає таємний чоловік Руслани Лижичко

Руслана Лижичко майже 30 років у шлюбі з Олександр Ксенофонтовим, але подружжя так і немає дітей - як виглядає чоловік співачки та чому не наважились на батьківство?