Полюбляєте займатися прибиранням: звіртеся з графіком тижня, коли це на добро, а коли до великих неприємностей

Наші пращури здавна вважали, що лише в чистих ошатних оселях полюбляють селитися грошенята. Та існувала чітка градація, коли братися за віник і швабру, а в які дні тижня це категорично заборонено.

Щоб не накликати на дім біду, бажано ознайомитися з віруваннями українців, які давно підмітили, що прибирання в певні дні тижня може принести користь, але іноді навпаки завдає шкоди.

Понеділок

У цей важкий день не варто починати нічого нового, адже закінчити будь-яку справу просто не вдасться. Стосовно прибирання існує та ж заборона – беретеся за пилотяг у понеділок – втратите чималу купу грошей.

Вівторок

А от вимітання бруду з усіх куточків оселі в другий день тижня навпаки дуже корисне. По-перше, позбудетеся пилу, по-друге, попрощаєтеся не лише з безладом у кімнаті, але й з фінансовими невдачами.

Середа

Цього дня бажано навести лад не лише, вдома, але й на робочому місці позбутися всього зайвого, а потрібне розкласти в чіткій послідовності. Таким чином удасться розчистити місце для позитивної енергії й отримати чітке бачення, куди слід рухатися надалі.

Четвер

Якщо беретеся за віник цього дня тижня, обов’язково відчиніть двері й відкрийте вікна. Таким чином удасться залучити удачу в дім. А щоб у ньому ще й гроші водилися, слід поставити у вітальні хоча б один букетик свіжих чи сухих квітів.

П’ятниця

В жодному разі не можна братися за швабру в останній день робочого тижня. Віника й ганчірки для збирання пилу це теж стосується. За можливості, бажано відкласти й прання на суботу. Тільки у такому разі фінанси не втечуть від вас.

Субота

Вихідний наче спеціально створений для генерального прибирання. Розпочинати наводити лад можна хоч зранку, хоч по обідді. Буде чиста оселя в суботу – до неї прийдуть несподівані кошти.

Неділя

Заборони на прибирання ще суворіші, ніж у п’ятницю. Окрім цього бажано не займатися пранням і рукоділлям. Краще принесіть із церкви святої води й окропіть кімнату. Недільне підмітання “намете” недугу, а миття підлоги – до засудження.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.