Якщо запросили на побачення, а голова немита, допоможуть підручні засоби: як приховати жирне волосся

Іноді трапляється, що раптово запросили на побачення чи на прогулянку, а голова виявилася немитою. Жирне волосся не повинно стати на заваді гарному проведенню часу. Є кілька способів, що мають зарадити проблемі.

Якщо немає можливості швидко вимити голову і висушити волосся, скористайтеся наступними порадами, і тоді не доведеться ховати брудне волосся під шапку чи панаму.

Сухий шампунь

Цей косметичний засіб бажано завжди тримати під рукою на екстрений випадок. Будете виглядати пристойно, якщо скористаєтеся ним. Нанесіть трішки сухого шампуню близько до коріння і розпушіть пальцями. Залиште на 10 хвилин, після чого ретельно розчешіть прядки.

Жирне волосся виглядає доволі непривабливо

Мова йде не про твердий шампунь, який треба розводити водою. Скористатися слід пудрою-сорбентом у вигляді порошку чи спрею. Зважте, що волосся від цього не стане чистішим, але жирний блиск зникне. Використовуйте сухий препарат не частіше одного разу на тиждень. Усе-таки знайдіть можливість помити голову у звичний спосіб.

Якщо раптом його немає вдома, скористайтеся підручними засобами – кукурудзяним крохмалем, пудрою, тальком, вівсяним чи житнім борошном, корицею, гірчичним чи порошком какао. Треба нанести будь-який із засобів на корені волосся, помасажувати, витримати 5-10 хвилин, після чого вичесати залишки порошку.

Засоби для стайлінгу

Існують засоби, що нададуть масному волоссю гарного вигляду

Зменшити жирність, збільшити об’єм волосся і створити ефект недбалості допоможуть гель, лак, пінка чи віск. На додачу можна начесати волосся, але не сильно, щоб не створився ефект гнізда на голові.

Зміна переділу

Якщо робите переділ зазвичай зліва, перенесіть його на правий бік чи навпаки. Таким чином удасться приховати жирний стан волосся. Зачіска виглядатиме привабливіше.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?