Як розібратися, чи це справжнє кохання, чи легкі стосунки, що ні до чого не зобов’язують: кілька лайфхаків

Як часто ми помилково сприймаємо легкий флірт за справжнє кохання. Згодом доводиться пережити сильне розчарування. Тому краще відразу визначити, що з партнером немає нічого серйозного. На це вказують деякі вірні ознаки.

Побудувати родину на почуттях, що вам добре разом, дуже складно. Тому небажано витрачати час на людину, з якою у вас не може бути майбутнього.

Якщо частенько ставите собі питання, ким ви є для свого партнера, чи є в нього інша пасія, чи є майбутнє у ваших стосунків, значить, між вами не все так однозначно. Якщо здається, що роман застряг на одній точці й більше нікуди не рухається, слід обов’язково розставити всі крапки над “і”.

Легке захоплення часто плутають зі справжнім коханням

Якщо ви не знаєте, що сказати при зустрічі чи довго міркуєте над текстом СМС для коханого, швидше за все, це не ваша людина. Між близькими людьми напруження у спілкуванні не повинно виникати. Швидше за все, ви хочете видаватися кращою, ніж є насправді або боїтеся відштовхнути партнера “неправильними” словами. Та гріш ціна людині, яка здатна покинути вас через не таке, як треба, повідомлення.

У пориві відвертості розповідаєте щось знайомому, а потім шкодуєте про це. З близькими людьми так не поводяться. Ніхто не перепрошує за власну емоційність, і всі один одного розуміють. Якщо не поспішаєте відкриватися перед людиною повністю, значить, про довіру між вами не йдеться. Постарайтеся відверто відповісти собі, чому не можете ділитися з партнером радощами чи смутком.

Ознаки, що людина поряд із вами, чужа і неблизька

Відсутність відповідальності з боку коханої людини свідчить про несерйозність ваших стосунків. Якщо не підтримує у складних ситуаціях чи залишає в найтяжчу хвилину наодинці, значить, не цінує вас.

Партнер не ділиться з вами своїми планами на життя. Це ознака несерйозності з його боку. Навіть якщо вивчили всі його звички у повсякденному житті, але не знаєте, що лежить на душі у чоловіка, вважати стосунки серйозними не можна.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.