Дізнайтеся, чи правильно користуєтеся телефоном: деяких шкідливих звичок у користуванні доведеться позбутися

Деяким людям доводиться доволі часто змінювати телефон. А все через неправильну експлуатацію. Певні дії власника смартфона можуть мимоволі нанести шкоду пристрою.

Якщо ви теж полюбляєте робити подібне, якомога швидше позбудьтеся шкідливих звичок, бо невдовзі залишитеся без робочого телефону.

Перезаряджання

Не можна надміру перезаряджати телефон

Багато хто тримає телефон на зарядці, коли батарея вже давно показує 100%. Цього робити ні в якому разі не можна, адже прилад може перегрітися і вийти з ладу. Бажано починати зарядку, коли на екрані бачите 20% або й менше і тримати ввімкненим зарядний пристрій до 80-90%. У такому разі акумулятор прослужить значно довше.

Неоригінальна зарядка

Зарядні пристрої, які випустив не виробник телефону, а інша фірма, можуть зашкодити вашому улюбленому гаджету. Небажано використовувати дешеві аналоги від інших виробників, бо батарея швидко вийде з ладу. До того ж неякісна збірка зарядного пристрою може спричинити займання апарату.

Багато додатків

Не треба занадто захоплюватися встановленням додатків. Кожен із них забирає ресурс у пристрою, пришвидшуючи його старіння. Якщо застосунків буде дуже багато, гаджет почне працювати повільніше, він може перегріватися й обов’язково швидко розряджатиметься.

Неправильне зберігання

Телефон потребує правильного зберігання

Тривала безперебійна робота смартфона залежить і від умов, в яких він зберігається. Для пристрою важливо перебувати у сухому місці. Якщо в приміщенні занадто волого чи постійно присутні перепади температури, це не піде на користь гаджета. Треба берегти апарат також від ударів, механічних ушкоджень, потрапляння води чи інших рідин.

Також небажано залишати телефон надовго під дією прямих сонячних променів та ховати від морозу в захисний чохол.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.