Щоб вії вражали об’ємом і довжиною, знадобиться небагато: щипці для завивання і два види туші

Про довгі вії мріє кожна дівчина. Задля цього зовсім необов'язково нарощувати зайві волосинки. За допомогою водостійкої туші і щипців для завивки можна досягнути бажаного ефекту.

Об’ємні вії вразять своєю ефектністю, якщо дотримуватиметеся наших порад. Ще до того як почнете використовувати водостійку туш візьміться за щипці для завивки вій. Витягнувши волосинки і надавши їм відповідної форми, очистіть пензлик від залишків фарби, після чого можна наносити туш.

Застосовуйте щипці для завивання вій

Ігнорувати жоден пункт з інструкції не можна. Якщо нанести забагато туші, вії стануть важкими й обвиснуть. До того ж на них можуть утворитися грудочки, які склеять їх між собою.

Задля отримання ефекту “вау” спробуйте скористатися відразу двома водостійкими тушами – для створення об’єму і для подовження вій.

Як зміцнити вії

Косметичні засоби виявляться безсилими, якщо обрамлення очей має хворобливий вигляд, і вії випадають. У такому разі їх слід обробити засобом, зготовленим із суміші рицинової олії і вазеліну.

Намащуйте диво-ліки на вії тричі на день, намагаючись наносити якомога ближче до коренів. Від подібного лікування вії швидко прийдуть в норму, і навіть стануть краще рости.

Застосовуйте два види туші

Увага! Допоки триватиме курс лікування не використовуйте декоративну косметику, щоб досягти максимального ефекту.

Перед сном бажано наносити реп’яхову олію. До ранку вона повністю всотається і змивати засіб не доведеться. Бажано робити так протягом трьох тижнів. Надалі візьміть за правило змивати ввечері не лише крем з обличчя, але й туш із вій.

Якщо цього не робити, згодом вії стануть ламкими. Робиться це дуже легко за допомогою крапельки олії, нанесеної на ватний диск. Ні в якому разі не змивайте косметику водою з милом. Це призведе до сухості шкіри довкола очей.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.