Зубна паста не лише для зубів: нестандартні методи застосування гігієнічного засобу в домашньому господарстві

Здавалося б, куди можна застосувати зубну пасту, окрім як видавити з тюбика на зубну щітку? Але якщо проявити трішки фантазії, цей засіб стане незамінним у багатьох випадках.

Незалежно від бренду, зубна паста завжди містить речовини для відбілювання. Цю особливість гігієнічного засобу для ротової порожнини можна використати, скажімо, щоб позбутися вапняного нальоту на крані. Паста чудово впорається і з цією задачею, надавши сантехніці приємного блиску.

Старий лінолеум, який ви поки не наважилися замінити, може виглядати як новенький, якщо намастити його тонким шаром зубної пасти. Задля цього обирають не дуже жорстку щітку. За 5 хвилин намазка змивається, а підлогове покриття звільняється від будь-яких забруднень.

Зубна паста впорається з плямою на килимі

До речі, заразом можна позбутися й застарілої плями на килимі. Видавіть на неї трішки зубної пасти, розподіліть рівномірно по всій поверхні забруднення. Залиште на 10 хвилин. Після цього можна сміливо змивати водою і милуватися чистим килимом.

Щоб у туалеті стояв приємний м’ятний аромат, треба у тюбику з зубною пастою проробити кілька отворів і вкинути його у змивний бачок. Освіжувач готовий!

Після готування страв із риби зазвичай неприємний запах залишається не лише на руках, але й на ножі чи дощечці. Вичавіть із тюбика трішки зубної пасти, змішайте з водою і подібною сумішшю протріть руки й кухонні атрибути. Після чого сполосніть під краном. Рибний запах буде усунено повністю.

Темні смуги на білих кросівках здолає зубна паста

Темні смуги чи плями на світлих кросівках зникнуть, якщо намастити їх тонким шаром зубної пасти, трішки потерти щіткою, а потім змити водою.

Після зняття лаку на нігтях можуть залишитися рожеві розводи. Нанесіть на них трішки зубної пасти й потримайте десь 5 хвилин. Після цього можете змивати. Нігтики стануть ідеально чистими.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?