Що їсти на сніданок і що пити перед обідом, якщо з’явився біль у лівому боці: підшлункову можна підтримати так

Про проблеми з підшлунковою залозою ми дізнаємося, коли заколе в лівому боці. До цього звертаємо увагу на серце, печінку, судини, зайву вагу. Але боротися з іншими захворюваннями набагато простіше, аніж приструнити підшлункову.

Якщо стали часто відчувати біль у животі зліва, можливо, настав час перевірити систему травлення й, зокрема, підшлункову залозу. Якщо цього не зробити, можете надалі зіштовхнутися з холециститом і панкреатитом.

І тоді незмінними товаришами стануть гори пігулок, бо інакше вас переслідуватимуть нездужання з високою температурою, нудотою і навіть блюванням. Окрім цього весь час доведеться дотримуватися суворої дієти.

Тож не відкладайте проблем до нових віників, щоб не наробити організму лиха, а починайте рішуче діяти при появі початкових симптомів. Підшлункову слід обов’язково привести до ладу. На перших порах можуть чудово допомогти народні засоби, перевірені роками досвідом предків.

Безсмертник і ромашка

Настій ромашки з безсмертником підтримають підшлункову

Знадобляться ці дві травички у сухому вигляді. Кожної слід надібрати по 1 ст.лож., всипати у склянку і долити 200 мл окропу. Накрийте кришкою і дайте настоятися пів години. Вживати лікувальний настій треба двічі на день по пів склянки.

Робіть це за 30 хвилин до приймання їжі. Цілющий напій підігрівати не треба – випивайте холодним. Пролікуйтеся таким чином 2 тижні поспіль, після чого зробіть перерву і поспостерігайте за своїм станом. Можливо, згодом доведеться повторити курс лікування.

Гречка і кефір

На сніданок слід їсти гречку з кефіром

Гречана каша є рятівницею для людей, в яких виникають проблеми з підшлунковою залозою. А якщо додати до страви ще й кефір, то взагалі виходить подвійна користь. Готувати ліки треба так: змеліть крупу за допомогою кавомолки. Звечора 1 ст.лож. гречаного борошна залийте склянкою кефіру. Напій має бути обов’язково свіжим. Вранці поснідайте отриманою сумішшю, яка вже добре настоялася.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?