Не можна дарувати квіти в горщику: людину це не порадує, а навпаки навіє сумні асоціації

Жодне свято не обходиться без букету квітів. Дехто аби не дарувати квіти, які невдовзі зав'януть, бажають піднести презент у горщику, який буде довгий час радувати винуватця торжества. Та чи вдала це ідея?

Дарувати квіти в горщику замість зрізаних бутонів не рекомендується. Це вважається поганою прикметою. Адже серед представників кімнатної флори є чимало рослин-вампірів. Вони здатні висотати з людини наявну енергію і завдати шкоди її ментальному здоров’ю.

Тож якщо бажаєте людині добра, дуже ретельно обирайте живий презент. Інакше можете завдати занепаду чи навіяти хворобу своєму візаві. Якщо купуватиме живу рослину, перебуваючи в поганому гуморі й зарядите негативом, то навіть найгарніша квітка здатна буде передати подібний посил новому власнику.

Якщо вирішили відвідати хворого і принесли горщик із квіткою, це не буде розцінено як побажання швидкого одужання. Швидше за все, недужа людина схилиться до думки, що їй бажають врости в землю як ця рослина.

Дарувати квітку в горщику – погана прикмета

Здавна українці асоціювали сиру землю зі смертю, яка забирає у них найдорожчих людей. Отже, вазон із сирою землею може навіяти подібні асоціації.

А якщо подарована кімнатна рослина невдовзі зав’яне, людина може сприйняти це на власний рахунок. Мовляв, дарувальник бажає їй неприємностей у справах.

Що робити, якщо квітку подарували вам

Якщо ви є затятим квітникарем, не вірите в забобони, а близька людина підсилила вашу колекцію новим екземпляром, про який давно мріяли, швидше за все, прикмета не спрацює. Радість від подарунка пересилить увесь негатив, який він може нести в собі.

Якщо дарують кімнатну рослину, треба дати за неї монетку

Коли ж хтось із гостей таки вручив вам квітучий вазончик і не прийняти презент виглядатиме неввічливістю, дайте за подарунок монетку. Таким чином удасться уникнути негативного посилу. Адже виглядатиме це не як подарунок, а звичайна купівля горщика.

Нові статті

Схожі статті

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?

“У неї проблеми з чоловіками”: відьма Марія Тиха висловилась про особисте життя 36-річної Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завидна холостячка, яка лише оприлюднювала інформацію, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але про єдиного обранця ніколи нічого не казала. Що відомо про особисте життя зірки?

Карʼєра на паузі: куди зникла зірка 2000-х Гайтана, яка здобула шалену популярність – давно не в Україні

Гайтана була однією з найзатребуваніших артисток кілька років тому, але свою популярність швидко втратила - де зараз перебуває співачка та чим займається?

Мінімум 7 мільйонів за особняк: 54-річна Ірина Білик похизувалась власним просторим заміським маєтком

Поп-діва Ірина Білик хоч і не знайшла своє справжнє кохання, але живе в задоволення у своєму розкішному будинку під Києвом - як же він виглядає?