Діряві шкарпетки ні носити, ні викидати не можна: ці та інші народні забобони з приводу нижньої білизни

Люди по-різному ставляться до дірявих шкарпеток. Одні просто викидають, інші дбайливо штопають дірочку, щоб іще поносити. Розберімося, хто з цих груп виняє правильно.

Шкарпетки є в гардеробі кожної людини. По-перше, вони гріють ноги, по-друге, захищають стопи від різних вуличних негараздів. Дехто не зважає, коли річ продірявиться, і продовжує носити зіпсовані шкарпетки. Між тим, це є дуже поганою прикметою, і так робити в жодному разі не можна.

Через дірки у шкарпетках людина втрачає власну енергетику, і життєвих сил стає обмаль. Тож навіть потерту білизну, а тим паче продірявлену, носити в жодному разі не можна. Треба замінити їх на нові панчішні вироби.

Король Карл III відвідав мечеть у Лондоні з дірявою шкарпеткою

Діряві шкарпетки здатні принести біду і притягують невдачі. Якщо довго носити шкарпетки з дірочкою, почнете відчувати труднощі з фінансами, можливо, навіть збіднієте.

Якщо придбали нову пару, а вона швидко протерлася, це свідчить про те, що ви не цінуєте власних інтересів і відмовляєтеся від вигоди заради чужих цілей і на догоду іншим людям.

Натягнувши шкарпетки й не помітивши дірочки на тканині, знайте – вам слід нікуди не поспішати, зупинитися і добряче обдумати стиль життя. Він потребує кардинальних змін.

Чоловікам у дірявих шкарпетках немає довіри

Побачивши людину в дірявих шкарпетках, поставтеся до такої з пересторогою. Швидше за все, вона веде безладне особисте життя і не може викликати довіри.

Якщо ця річ туалету привиділася уві сні – неважливо, з дірками чи без – замисліться: хтось із дуже близьких людей виношує щодо вас нехороші плани.

Навіть якщо залишаєте діряві шкарпетки в шафі, ретельно зашиваючи дірочки, вони все одно рано чи пізно стануть непотребом. Але викидати їх в жодному разі не можна. Зношені до дір шкарпетки бажано спалити. Інакше з дому разом із білизною підуть і статки.

Нові статті

Схожі статті

Власний ставок з рибою, декілька маєтків і все це за високим парканом: Поплавський показав своє елітне життя

Михайло Поплавський відомий українцям як співак, ресторатор, автор мистецьких проєктів. У власності народного артиста України знаходиться розкішний маєток. Подивіться, як він виглядає.

Коли святкують Преображення Господнє в 2024 році: точна дата за новим стилем, традиції, що не можна робити

Преображення Господнє — одне з найбільших церковних свят, які відзначають влітку. Більше про традиції свята, точну дату за новим церковним стилем та забобони розповість "Один Факт".

Спробуйте прямо зараз! Як приготувати овочі на грилі з незвичним маринадом – буде смакувати кожному

Саме ця страва є ідеальною на теплі літні вечори, тому обов'язково приготуйте її вже: покроковий рецепт овочів на грилі з нереально смачним маринадом.

Раніше співав про смереку, а потім захопився вірою у Бога: де зараз Микола Гнатюк і під яким імʼям виступає?

Колись співак Микола Гнатюк яскраво сяяв на сцені і збирав повні зали слухачів. Останні декілька років про нього майже нічого не чутно. Подейкують, що артист… пішов у монастир. Чи так це насправді?