Збираючись в дорогу, не забудьте прихопити презервативи: стануть у пригоді у випадку непередбачуваних обставин

Водії завжди мають мати в аптечці пачку презервативів, а дружини не повинні за це сваритися. Якщо почнуть щось говорити, наведіть їм перелік корисних справ, які можна вчинити за допомогою цього протизаплідного засобу з латексу.

У дорозі може статися будь-яка надзвичайна пригода. І дуже добре, якщо водій не розгубиться і зарадить біді за допомогою підручних засобів. Навіть звичайний презерватив може придатися в окремих випадках.

Перша допомога

Презерватив збереже від інфекції

У разі аварії треба діяти швидко й рішуче. Якщо джгуту в аптечці не виявилося чи його уже використали для одного пораненого, то іншому можна накласти… презерватив. Він триматиме судини близько 6 годин. Поріз теж можна перетягнути виробом із латексу, щоб до рани не потрапила інфекція.

Фляга

Цей гумовий засіб за певних обставин може зіграти роль місткості для води. Подейкують, що в середину презерватива можна налити ціле відро води, та поки ніхто не пробував. А от 2 л живильної вологи точно увійдуть. Тільки слід попередньо змити змазку. Ще бажано надіти на презик шкарпетку, щоб не прорвався. Перев’язавши горлечко, отримаєте запас води на якийсь час.

Чохол

Презерватив захистить від вологи

Якщо треба зберегти речі в сухості, то краще латексного виробу нічого не знайдете. В презервативі можна тримати сірники, документи, дуло рушниці тощо. Ці предмети завжди будуть сухими, що б не трапилося. Водій, опинившись у скупченні горючих газів, має обов’язково загорнути ліхтарик у тонку плівку, бо інакше від іскри може статися вибух.

Лінза

Презерватив допоможе запалити багаття

Якщо треба розпалити вогонь, а під рукою немає сірників, допоможе презерватив. Достатньо налити в середину трохи води, підставити між променем сонця і трутом. І невдовзі зможете погрітися під язиками ватри.

Вологозахисні шкарпетки

Ноги залишаться сухими за будь-яких умов, якщо поверх шкарпеток натягнути презервативи. Навіть змокріле взуття не зможе нашкодити у такому разі.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.