Що віщує пташка, яка залетіла у житло до людей: це може бути на добро або й на біду

Птахи зазвичай перебувають на недосяжній для людей відстані й висоті. А коли трапляється, що пернатий представник залітає в будинок, це викликає справжній переполох. Що це може означати?

Наші пращури наділяли птахів важливою здатністю бути провідниками в потойбічний світ. Люди вірили, що пернаті здатні спілкуватися з душами померлих, тому пов’язували з ними чимало прикмет.

Якщо птах залетів у двері будинку, можете бути певні – до вас невдовзі навідаються гості. Якщо у вікно – слід складати валізи, збираючись у подорож. Молодятам пташка сповіщає про ймовірну вагітність.

Горобець попереджає про небезпеку

А якщо пернатий спромігся втрапити до оселі через трубу – це дуже погана прикмета. Можна очікувати найгіршого. Особливо, якщо птах застрягне й загине. Щасливий порятунок пташки й випускання її на волю може дещо виправити тяжку ситуацію, що склалася.

Через вікно чи з балкона зазвичай птахи приносять звістку від померлих родичів. Вони сповіщають, що у них все гаразд. Не виключено, що безтілесні душі хвилюються за вас і попереджають – невдовзі можете очікувати на матеріальні втрати.

Голуб викликає непорозуміння в домі

Якщо пернатий гість залетів й напаскудив, не треба сердитися. Це означає, що невдовзі ваша оселя стане повною чашею. Усі, хто в цей момент присутні у квартирі, значно покращать фінансове становище найближчим часом. При цьому докладати особливих зусиль не прийдеться – все станеться саме по собі.

Добре, якщо до вас навідається ластівка, соловей чи стриж. Тоді в домі запанують любов і спокій. Бажано пригостити гостя чим-небудь – це тільки на добро. Погану звістку несе ворон – це до нещастя, галка віщує сварку, сорока попереджає про плітки, голуб викличе непорозуміння між домашніми, горобець передбачає загрозу життю, зозуля намагається сказати про пожежу.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?