Пакети вдома можна зберігати компактно: для цього знадобиться коробка з-під серветок або втулка від рушників

Пакетів удома завжди збирається ціла купа. Зазвичай їх просто скидають в один великий пакет. І ця конструкція займає цілу кухонну поличку. Між тим є кілька лайфхаків, як зберігати поліетиленові вироби компактно, звільнивши місце для інших речей.

Віднині можете забути про громіздкий пакет із пакетами, виділивши спеціальне місце для зберігання цих помічних засобів.

Коробка з-під серветок

Придбали пакування з вологими серветками й використали? Не поспішайте викидати коробку! Вона вам ще придасться. Всі пакети, що є в наявності, викладіть на стіл і скрутіть так, щоб вони стали схожі на довгі пласкі смужки.

Пакети, скручені в рулон, зручно помістити в коробку з-під серветок

Тепер скручуйте їх, немов намотуєте на барабан. При цьому ручки кожного наступного пакета мають перетинатися з кінцем попереднього. Так у вас вийде один товстий рулончик. Складіть його в коробку, де раніше були серветки, а в отвір виставте кінчик крайнього пакета.

Коли за необхідності витягнете перший пакет, за ним тут же потягнеться другий. Тепер уже його краєчок стирчатиме в отворі. Наступного разу ви потягнете його. І так буде, доки останній пакет із рулончика не вийде назовні. Після цього зробите ще одну стрічку з пакетів.

Втулка від рушників

Втулку від рушника не викидайте, а зробіть органайзером для пакетів

Використавши паперовий рушник, візьміть до рук втулку з картону. Вона пола всередині, і туди зручно вкласти кілька пакетиків один за одним. Потім будете тягнути за краєчок і діставати за необхідності. Втулка у кухонній шухляді багато місця не займе. А пакети завжди будуть під рукою, коли знадобляться.

Тримачі

Можна обрати з широкого асортименту тримач для пакетів

Якщо подібні методи видаються вам неестетичними, придбайте у магазині корисних дрібничок спеціальний тримач для пакетів. Його можна приладнати до дверей чи до стіни. Або ж приєднати до внутрішньої сторони дверцят кухонної шафи. Головне – що вам буде зручно користуватися пакетами, і вони всі будуть зібрані в одному місці.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.