Кермо має значення: купуючи авто, шукайте приховані сліди аварії не лише ззовні, але й оглядаючи торпедо

Коли грошей на нову автівку не вистачає, а засіб пересування конче потрібен, доводиться вибирати щось потримане. Тут головне – не натрапити на "битка". Ознаки потрапляння в аварію на автівці можна помітити не лише ззовні, але й уважно оглянувши водійське місце.

Насамперед покупцю, сівши за кермо, слід звернути увагу на торпедо. Безліч дрібних деталей після ДТП можуть бути поганенько вирівняні, тож треба уважно все обдивитися. Переконайтеся, що кермо розташоване рівно стосовно власної поверхні. Якщо воно контактувало з грудьми водія в екстремальній ситуації, то може залишитися трішки вигнутим.

Торпедо під час покупки авто слід оглядати особливо ретельно

Подушка безпеки, розкриваючись, зазвичай зачіпає обшивку, тож на стрижні керма можуть залишитися характерні подряпини. Деякі спритні продавці намагаються замаскувати подібні сліди, покривши поверхню шкірою чи будь-яким іншим матеріалом. Інші намагаються підклеїти ґандж зсередини.

Сліди втручання людини, залишені на рульовій колонці, найімовірніше свідчать про нехорошу ситуацію, в якій побувало авто. Викликати підозру має і зовсім новеньке кермо порівняно з іншими деталями в салоні. Можливо, торпедо рознесло на друзки, тому його й замінили іншим.

Кермо має значення при купівлі машини

Буває важко визначити, що кермо не оригінальне. Тоді зверніть увагу на зайві кнопки чи функції, які стосуються комплектації іншої, але не цієї моделі. Подібні рухи власника не завжди пов’язані з дорожньою катастрофою. Трапляється, що кермо від тривалого контакту з людськими руками втрачає свої якості, і його замінюють на інше. Зважте, що зазвичай це робиться після 100 тис. км пробігу. Замінене раніше виглядає дуже підозріло.

Якщо помітите розірвану оббивку, знайте – це зробила подушка безпеки, коли відкривалася. Надалі розрив намагаються замаскувати або ж повністю замінюють панель. І перше, й друге не важко помітити.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?